Šta je novo?

Mad Max (2015, Avalanche)

Nisam bas mnogo odmakao a igrao sam preko 10 sati, ali meni je igra prezanimljiva. Ne znam da li je bolji car ili hand combat. Wasteland je toliko dobro uradjen...
Side misije se ponavljaju ali meni licno nije problem, zanimljivo je. Ima ogroman broj razlicitih neprijatelja, vozila, upgrade-ova... sve u svemu meni jako zanimljiva igra ali ne mogu da tvrdim da ce svakome da se svidi.

Evo uzeo i ja,nisam mogao odoleti vasim komentarima!Ustvari uzeo sam na veresiju od mog druga @smith_bre kojem se ovom prilikom javno zahvaljujem na poverenju i neverovatnoj brzini dodeljivanja kljuca po veoma niskoj ceni!:wave:Skida se,pa da se proba!

Dobro ajde dajte gde ima da se uzme za male pare da i ja uzmem, da vidim na sta lici ovo, posto je svi hvale... Unapred zahvalan

Ajde to je prihvatljiva cena... Uzecu je pa sta bude. Do jaja sto je za Steam ^thx

Nisam bas mnogo odmakao a igrao sam preko 10 sati, ali meni je igra prezanimljiva. Ne znam da li je bolji car ili hand combat. Wasteland je toliko dobro uradjen...
Side misije se ponavljaju ali meni licno nije problem, zanimljivo je. Ima ogroman broj razlicitih neprijatelja, vozila, upgrade-ova... sve u svemu meni jako zanimljiva igra ali ne mogu da tvrdim da ce svakome da se svidi.
Potpuno se slazem sa tobom i mogu reci da sam prezadovoljan sa gameplay-om sto je meni mnogo vaznije od bilo cega!Optimizacija??Ja se nesecam sem Rage i Bioshock-a da mi je ovako nesto tako savrseno radilo da su se i moje oci iznenadile!Ne skidam osmeh sa lica samo zbog toga!:DKo voli igru tipa Shadow of Mordor,ovo je to isto samo jos pride vozila,to mi je jedina priblizna igra sa kojom mogu da uporedimNeko je ovde spomenuo da igra vredi vise od trenutnih 16,17 evra za koju se moze naci!Ja se isto slazem sa tom osobom!Svaka preporuka!

rage ti je pojam savrsene optimizacije ? WOW :D

Mozda je on igru igrao kada je bila skroz ispecovana ali kada se pojavio Rage nije bas bio olicene optimizacije.

No sve jedno jedna dobra igra ali nazalost meni bila suvise kratka. Jos uvek se secam onog zadnjeg dela kada dobijem ono veliko oruzje i taman se zaigras sa njime i ono kraj igre.

Poslednja izmena:
kupio sam igru preko Kinguin stigao mi cd key preko maila sta sada na dalje ako moze neko da mi objasni?

Ides na Steam, Library, Redeem code i tamo kopiras ;)

Igri fali ambijentalne muzike... Tipa kad lutam pustarom, cuje se samo vetar i zvuk motora... Fali neka zika da docara atmosferu Wasteland-a.

Hvala puno njikolaj. Danas kada dodjem kici probacu je jedva cekam.

No problemo. Javi utiske.
Inace igram sve na high/very high, fps je stabilan, ne stuca.

igra je dobra malo sam je odigrao svidja mi se podesavanja sam stavio sve na max i odlcno radi.

[youtube]wbe6Hio3wf8[/youtube]
@10:50
:)

Congrats na poslu! Da li vas ima na jos nekim skorasnjim projektima?

Igri fali ambijentalne muzike... Tipa kad lutam pustarom, cuje se samo vetar i zvuk motora... Fali neka zika da docara atmosferu Wasteland-a.

Da, taj dosadni zvuk vetra meni polako postaje zastitni znak igre. U pocetku je bilo pomalo iritirajuce ali sam navikao.

mozda je grafika mogla malo bolja da bude kao witcher 3 naprimer :)

Za sada igra je ok, nista revolucionarno ali uopste nije losa. Igrao sam nekih 5 sati, tehnicki igra je skoro pa savrsena. Samo sto neko pomenu, nedostaje pozadinske muzike, pustinja zna malo da dosadi (iako izgleda odlicno). Prica je meni potpuno neinspirativna, borba pesnicama nije ni prici Betmenu pa i nekim drugim igrama ali je zato borba sa automobilima vrlo dobra.

Mislim da za ovih 15ak evra koliko sam je platio potpuno odgovara kvalitetu koji isporucuje. Nisam siguran koliko ce me drzati (kao sto rekoh, glavna prica mi je bas dosadna) ali za sada uspeva nekako, pre svega zbog borbe automobila.

Igra sabija sto emix rece gore, ne pamtim kada me je tako neka igra drzala, ne osećam dosadu ni u jednom trenutku igranja i prvo cepam sve sporedne misije, cistim zone,budzim maxa, auto, one tvrđave, ultra zanimljiv ceo wasteland, prelepi predeli, svaka zona drugačija na svoj način sa sve negativcima.Verno dočarana slika iz Max trilogije. Ako se avalanche ovako potrudio i na just cause 3 bice ekstra.

E dodje mi da uzmem nekog jugica da ga nabudzim u mad max fazonu :D

14e na G2A trenutno...

Marketing im je bio "endless auto-generating map", ali "big nothing" udara instant kill sa nevidljivim zidom. Osim voznje SoM je tu kvalitetniji zbog AI-a.

Jel izaslo ovo u apotekama?

Fina igraca probao juče. Radi fluidno u 1080p, priča solidna tuča isto ok. Nisam puno odmakao u igri jel ovaj V3 lek nije skroz stabilan može da se igra dok ne klikneš na dugme mape :p čekam neki stabilniji lek.

Fina igraca probao juče. Radi fluidno u 1080p, priča solidna tuča isto ok. Nisam puno odmakao u igri jel ovaj V3 lek nije skroz stabilan može da se igra dok ne klikneš na dugme mape :p čekam neki stabilniji lek.

V2 meni radi odlicno. Nisam naleteo na bugove do sada.

Nazad
Vrh Dno