Šta je novo?

Mad Max (2015, Avalanche)

Skoro sve je novo, odgledaj. Ja nisam sve odgledao da ne spoilujem previse. Nemaju odredjenji demo, svako izabere sta i kako zeli da igra.

Primetan je stutter i na PS4 i na PC gameplay klipovima. Ovde kao da su refleksije i eksplozije bolje odrađene, nego na konzolnim izdanjima.

Prvi Utisci

Igra je zaista odlicno optimizovana, ja sam iznenadjen. Rekao bih jedna od najbolje optimizovanih open world igara, ne mogu da kazem da izgleda spektakularno i na ekranu se ne desava mnogo toga sto bi oborilo fps, ali izgleda jako dobro za jednu open world igru. Ima i jako puno grafickih podesavanja, mada za teksture samo Normal i High a AA samo ON i OFF, ali ok.
Sve na Ultra fps ne ide ispod 60, mogu i u 2K rezoluciji da igram, ali ima dropova na 45-50fps.

Sto se igre tice, kartko sam samo probao ali deluje mi jako zanimljivo, combat je bas dobro uradjen, mesavina Batman i Sleeping Dogs igara.

Opa izašao lek :) Video sam pre load još pre par dana...

Igra ima (poprilicno updejtovanu verziju) Denuvo i ne treba ocekivati nista u narednih mesec dana (najmanje) od leka. Igra se moze naci i za 14-15e, sto za open world naslov koji moze da pruzi dosta sati zabave i nije puno.

Poslednja izmena:
Korisnčiki opisi na Stimu su za sada "overwhelmingly positive" (98% user review-a su pozitivni). Prilično dobro.

Vise verujem Metacritic, na Steam ocenama ima vise "botova"

^ Cdkeys ali oko 16e. Za 14 da ja znam, nema.
Mislim da igra vredi vise od 17e koliko sam je platio. :)

Platio 17 na Kinguinu gde se KINGFPS kuponom moze ustedeti 0.5 evra. :d

Jel moze ovo da radi na slabijim karticama, tipa HD5770/HD6850?

Počeo i ja ovo danas da igram. Na konfiguraciji iz potpisa po default-u sve namesteno na high i 1920x1080. Radi jako dobro i za sada mi se igra dopada, Borba je slična al ne tako dobra kao u Arkham serijalu , osećaj prilikom vožnje je dobar i ono što je najbitnije igra je zabavna. :) Vredi odigrati.

Igra radi veoma lepo, ako uzmem u obzir na kojoj konfiguraciji je pokrećem onda odlično. GPU je konstantno na 99% i sva 4 jezgra od procesora se koriste. Sve u svemu nisam očekivao da na maksimalnim podešavanjima igra konstantno drži oko 50-60 FPS, a nekada prebaci i do 70. Nisam igrao mnogo ali za ovo što sam video do sada, grafika, optimizacija (ovo pogotovo, jedva čekam Just Cause 3 :smoke:), gameplay, početni utisak, mogu reći samo bravo. :happy:

Poslednja izmena:
Ok, pokleknuo sam i kupio je, 15.49e koliko je još narednih 17 sati na kinguin nije mnogo za open world igru.

Svi kažu da je odlična, a niko nije naveo ništa pozitivno(osim 60 FPS). Dajte neki info o igri, neko mišljenje, i ja se nećkam da li uopšte da igram.

Igraj. Interesantno je prostranstvo, tuca je slicna Batmanu, budzenje vozila i malo primese Carmageddon-a. Zauzimanje baza ala Far cry. Sve u svemu vredi 15 evrica.

Vrh Dno