Šta je novo?

Mad Max (2015, Avalanche)

kellhus

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
06.12.2013
Poena
69
http://madmaxgame.com/en

Next gen open world Mad Max igra je pred nama, razvijena od strane Avalanche studija (autori popularnog serijala Just Cause).

http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-25-just-cause-devs-mad-max-game-drifts-to-2015
Mad Max is an open world sandbox action game in which "cars are the key to survival". Mad Max has to survive in The Wasteland, and to do so uses a mix of on-ground and vehicular combat against bandits. He also has the "gifted, but peculiar" mechanic Chumbucket to help.
Znači 2015te se upuštamo u ludu akciju u surovom postapokaliptičnom svetu!:)

DISCUSS!!!

Jako mi se svidja, deluje kao neka bas unapredjena verzija Rage-a...
Dobra grafika, odlicna muzika, svidja mi se trailer...
Jedino nisam ocekivao toliki akcenat na vozila, ocekivao sam da vidim i neku TPS akciju, a msm da je tako nesto prikazano samo na sekund u traileru...

loooooooooooooooooooooooooooooolloooooooooooooooooooool! Sad sam izvalio ko je ovaj kelhus, pa ću da vam samo kažem da kulirate postove koji vas iritiraju i ne pravite đubar na forumu kao što to ja radim sad. Odao se u ovom topicu, sećam ga se pod drugim nickom od ranije kad mi je i priznao da namerno troluje na ovakav način ljude jer sam ja jedini bio protiv njegovog bana, bilo mi zanimljivo da gledam kako se drugi nerviraju. Koji car, 5 godina kasnije radi istu stvar. xd

A što se ovoga tiče, meni ovo po trejleru liči da će stvarno biti nešto gde ne izlaziš iz auta, nisam pratio razvoj igre uopšte, pa ne znam. Mada, verovatno ima preko godinu dana do izlaska, tako da...

ma izlazice se sigurno, pa ima u traileru slika u delicu sekunde, gde si van auta u tps pogledu sa sekirom u rukama...

mozda je ovaj trailer samo hteo da pokazes aspekt vozila u igri...

ma izlazice se sigurno, pa ima u traileru slika u delicu sekunde, gde si van auta u tps pogledu sa sekirom u rukama...

mozda je ovaj trailer samo hteo da pokazes aspekt vozila u igri...
More i na tramvaju pise banka pa... Sta znam, pise da ce fokus biti na vozilu samo se plasim da ne bude previse. Mada i to krljanje sa vozilima mi deluje nekako genericki vec vidjeno. Bilo bi mnogo bolje (meni barem) da stave realniju fiziku sudara a ne da prave karmagedon u Mad Max univerzumu. Ne mislim ja da je to lose samo po sebi nego toga vec ima... Sta znam videcemo...

Nznm meni ovo deluje smor, prostranstvo pustare i sta sad tu toliko moze biti zanimljivo

Hahahahahahahahaha Snake druze kralj si :d

Kakva je sad ovo kaubojstina? Americka pustinja i West Coast Customs na raspaloj planeti bez nafte? Napravise od Ford Falkona grcke cetvorokolice... Sve ce da upropaste

Poslednja izmena:
Igra u Mad Max univerzumu mora da ima potragu za gorivom kao jedan od osnovnih elemenata gejmpleja. Ja ovde vidim samo besomucnu voznju po principu mrzi me da idem peske 100 metara, daj da upalim auto i odvezem se.

Municije za vatrena oruzija mora da bude malo, u filmovima se uglavnom koriste neka oruzija kucne izrade.

ne bi se slozio da ima puno naslova sa ovakvim krljanjem vozila, cak bi rekao da i prilicno nedostaju... sva sreca novi Carmageddon dolazi uskoro...
a ovde mi i TPS akcija deluje dobro, nadam se ok igri...

Pa mozda da naprave igru u kojoj tvoje vozilo nije pokretni buldozer sa raketnim pogonom koji melje sve pred sobom... Iz onog gameplay snimka ja sam video samo da je AI prilicno retardiran. Prvo im je zveknuo baju na vrhu onog "krana" uz prilicno masno bang iz one puske a onda im je srusio onaj "toranj". Nakon toga se popeo na zid i roknuo lika koji mu je bio okrenut ledjima... Okrenut ka naselju umesto obrnuto... Mozda zato nije video da je onaj toranj pao... Moooozda je to tako zato sto je igra jos u razvoju samo ona recenica na sredini ekrana:"There is valuable vehicle nearby", govori dovoljno o smeru u kome je razvoj krenuo... Tuzno...

Kombinacija RAGE-a i Splinter Cell-a, reklo bi se :)

Srećom pa se meni dopada postapokaliptičan koncept... Naravno poenta je da municije nema previše, što je sudeći po ovom drugom filmiću čini se i sprovedeno u delo. Ova kolca nešto ne ulivaju nadu i da je drugi aspekt isoštovan jer ispada da goriva ima dovoljno... :trust:

Al ok, ipak je to video igra, a vožnja s krljanjem će verovatno biti najzabavniji aspekt ...

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]A4vOWZeM8oA[/YOUTUBE]

Znaci jos jedna voznja....smor.

West coast customs.. Really? :/

Svidja mi se trailer, igra deluje i zanimljivo. Ovo lici na neki mix tipa Carmageddon/TombRaider/Batman. Bice zabavno. :D

U bojama novog filma. :)

Wow Wow baš mi se svideo game overview trejler. Samo da ne zaglupe igru i ovo može da bude Mega hit.
Grafa je nerealna.

Ko je sledeci da iskopira Batman-ov combat??

Meni ovaj gameplay lici na middle-earth shadow of mordor, bored as fuck.

Shadow of Mordor sa kolima...

u australiji se kola ne kažu "ride"

falkon interceptor je nastradao u drumskom ratniku , al ajde možda su ga stavili u tajmlajn pre ... mada, što bi mu se maks rokatanski posle vraćao ?

vest koust kastoms !!!??? - razumem da i ta firma mora da jede i da plati za struju i sbb (*pa se ovako *****ski reklamiraju) , ... al teško je verovati da su preživeli nuklearni rat, i otvorili subsidiari u australiji .

...u svakom slučaju bi radije video šanel vest koust umesto njih

Saturday-Matinee-Interview-Chanel-West-Coast-Talks-Coachella-Drake-Meeting-Lil-Wayne-In-Colorado-Recording-Now-You-Know-And-More.jpg

Poslednja izmena:
Ovu igru su trebali da izbace kad i film. Dok je hype još svež. Zaradili bi mnogo više.

Meni je drago sto nisu. Znaci da rade na igri onako kako treba ne oslanjaju se kao mnogi na hype oko filma... a igra ispade krs obicni.
Ako je igra dobra prodavace se svakako.

Nazad
Vrh Dno