Šta je novo?

MacOS X tema za XP?

Clamaran

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Gde mogu da nadjem neku lepu temu za StyleXP koja lici na MacOS X interfejs?

Unapred hvala!

Nesto lagano
http://www.belchfire.net/showfile-491.html
i nesto heavy
http://www.customize.org/details/13406
Pozdrav

eMe je napisao(la):
Nesto lagano
http://www.belchfire.net/showfile-491.html
i nesto heavy
http://www.customize.org/details/13406
Pozdrav

U je*ote!!! Ja sam Apple freak, i trazio sam brda i brda dobru OSX themu, ali izgleda da je ova na customize-u do sada najbolja! Sjajno!

eMe prijavi ako otkrijes jos nesto! ;)

Radi li ta sema sa customize na neregistrovanoj verziji DesktopX-a? Ucitam je ali nece da pokaze toolbar-ove.

a sta je bolje koristiti?styleXP ili desktopx? stabilnost je najvaznija, pa zatim brzina

Style Xp je super jer koristi hackovan Microsoft -ov engine. Tako da je brz koliko i default tema.

max9998 je napisao(la):
Radi li ta sema sa customize na neregistrovanoj verziji DesktopX-a? Ucitam je ali nece da pokaze toolbar-ove.

Meni se isto to desilo na registrovanoj 1.99a verziji! Samo vidim onaj dock sa ikonicama.

Usput. Da li je neko probao program ObjectDock?

eMe je napisao(la):
Usput. Da li je neko probao program ObjectDock?

Da ja ga koristim i sjajan je. U potpunosti simulira OSX dock... ;)
A ikonice za njega sa www.deviantart.com

Btw najbolja varijanta za mene je Style XP plus ObjectDock. ;)

p.s. Nije ko Mac, al` mal` nije... :D

I meni je skroz OK, nego ponekad ne reaguje na klik sto me jako nerivira. Ikona za OD sam se naskidao ko' lud :) , a sto je najlepse mozes ih i sam praviti u Photoshop-u u png formatu.

ilki je napisao(la):
Jeste li probali Y'z Dock
Ja koristim Y'z Dock verziju 0.83, i mnogo je dobar. Uzgred jel izasla nova verzija i ako jeste, gde je ima?

Artz je napisao(la):
Style Xp je super jer koristi hackovan Microsoft -ov engine. Tako da je brz koliko i default tema.
Pre ce biti da je M$ platio da doticni bude implementiran u Windows (kao sto je i Roxio dobio $ za CD-R/RW podrsku i mnogi drugi) ;)...

jel moze neko da mi pomogne u vezi StyleXP-a verzije 1.01, zeleo bih da ga koristim duuuugo vremena :) molim na [email protected] hvala unapred :)

Koristim StyleXP vec jako dugo i bez ikakvih problema, sjajno se ponasa i u odnosu na Windows Blinds to ti je kao ATI naspram nV u DX9 aplikacijama :mrgreen:
Takodje koristim i ObjectDock.. koji je veoma sipmatican i lepo radi mada ima mesta za poboljsanja.
Ikone koje su mi sada default su LAst Cobalt XP plus malo mog artworka na njima. ako 'ocete da okacim screenshot..

Evo kako izgleda moj desktop
StyleXP sa CoughDrop skinom, LAST Cobalt ikone, wallpaper je kombinacija jednog macintosh steel i pc papera, ikone su malkice doradjene za moje potrebe tj kombinacijom nekoliko uradjene su one koje mi trebaju, IconPackager instaliran, IconWorkshop art editor, ObjectDock iskljucen trenutno...

... a evo da vidite kako izgledaju LAST Cobalt ikone u kombinaciji sa ovim skinom... jednostavno bozanstveno!!!

Ovo je najpribliznije sto sam uspeo da nasminkam kako izgleda OSX na PeCe-ju... kad bih jos samo mogao da se ratosiljam bednog taskbar-a... :D

kako si uradio ovaj quick launch bar sa kojim programom posto ovu temu za style XP imam ali ovo me zanima

Ovaj... da skratim muke pretrazivanja sajtova o customizations

Ako je neko raspolozen da ukratko objasni kako se menjaju ikone U XP?

Imam Style XP ali nesto tamo ne vidim opcije za ikone a instalirao sam Stardust temu pa je ona postavila svoje ikone koje bih sad da menjam...

Pozdrav

Marsovac je napisao(la):
Ovo je najpribliznije sto sam uspeo da nasminkam kako izgleda OSX na PeCe-ju... kad bih jos samo mogao da se ratosiljam bednog taskbar-a... :D

MOLIM TE RECI STA SI SVE URADIO!!!! POSALJI SVE FAJLOVE na [email protected] PLZ PLZ PLZPLZPLZPZLZPLZPZLZPLZPPZ!!!!!!

Marsovac je napisao(la):
taskbar? desni klik na isti, pa Properties, pa Auto-hide taskbar...

a mogao bi i da kupis Mac-a? :beat:

na themexp.org imaju stvarno brdo raznih Aqua tema... mada, ja trenutno koristim neku Longhorn (PlexMod2, valjda)

Nazad
Vrh Dno