ista situacija. ja samo koristim object dock umesto quick launcha.Amon_Ra je napisao(la):Ma ja sam isto ludovao za OSX temom dosta vremena... na kaju sam je lepo nabudzi, ali mi se cela prica ubrzo smucila tako da ne menjam Windowsov default look.
Artz je napisao(la):U pravu si. Evo ja se izvinjavam.
kUdtiHaEX je napisao(la):Ja sam skinuo ObjectDocker i poskidao ikonice za njega...jednom recju super stvar (goodbye taskbar).
ZoNi je napisao(la):uzgred, mislim da je Y'z dock znatno vise "resurs-frendli" od Objecta... gresim li?
angus je napisao(la):Jel moze neko da mi posalje taj Y'z dok na mail da ga isprobam?
FNM je napisao(la):LineART, soba Spam!![]()
Slazem se sa Red Alertom za tog icemana!Poskidao sam sve te fajlove i prosto sam odusevljen!Nikad se vise nebi vratio na onaj klasican Windows XP look!Red_Alert je napisao(la):ljudi....mislim da sto se MacOS look-a tice, ne moze bolje od iceman-a....
ovo izgleda ISTO k'o mac 0S x.....
http://www.jonmega.com/~iceman/
Marsovac je napisao(la):Ovo je najpribliznije sto sam uspeo da nasminkam kako izgleda OSX na PeCe-ju... kad bih jos samo mogao da se ratosiljam bednog taskbar-a...![]()
ZoNi je napisao(la):Marti, na Macu sam radio ukupno pola sata... nista narocito... ali mene zanima "look", a ne "feel"...
kUdtiHaEX, moze odgovor? bas me interesuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari