Šta je novo?

MacOS X tema za XP?

Marsovac, gde si nasao icon package?

set: to je Yzdock (onamo sam pogresio kad sam rekao da koristim ObjectDock)... verzija je Y'z Dock 0.5 beta

Zoni: za to znam, ali koliko vidim ti nisi radio na Mac-u pa neznas da on ima taskbar, ali da neprikazuje tabove otvorenih programa kao windows, a to je ono sto meni treba... znaci da postoji taskbar sa apple ikonicom gore levo i satom... ;)
I btw Mac-a kupujem cim otvorim banku... pajserom... :D

kutijo: resicemo u ponedeljak na ircu ;)

fnm: www.deviantart.com registruj se i preburlaj sajt ima gomila ikona...

Evo!

Gotojo :) :D Nije puno trebalo, samo jos gomila ikonica i sve ce biti na svom mestu.

Ma ja sam isto ludovao za OSX temom dosta vremena... na kaju sam je lepo nabudzi, ali mi se cela prica ubrzo smucila tako da ne menjam Windowsov default look.

Amon_Ra je napisao(la):
Ma ja sam isto ludovao za OSX temom dosta vremena... na kaju sam je lepo nabudzi, ali mi se cela prica ubrzo smucila tako da ne menjam Windowsov default look.
ista situacija. ja samo koristim object dock umesto quick launcha.

samo kad bi mogao da smanjim border kod prozora bilo bi super

Kod mene: Y'z Dock 0.8.3 puta 3, + ObjectBar, + ChaNinja Icons... Naravno, wallpaper.

FNM sta si sve uradio da bi ga naterao da tako izgleda?

Skinuo Y'z Dock 0.8.3 i sve pluginove za njega. Pa ga raspakovao 3 puta (naravno u razlicite direktorijume) i podesio svaki bar onako kako mi odgovara (dakle jedan dole i po jedan sa leve i desne strane). Na Customize sajtu skinuo gomilu ikona (oko 30 mb) da bi nasao one koje mi se najvise svidjaju (ChaNinja Style (SubZero)) i IconWorkshop + lek da bi neke izmenio. Zatim googlao i provalio da mi za toolbar najbolje odgovara object bar, pa ga skinuo (takodjer pored mngoih drugih koji nisu ni blizu). Jos sam nasao i odgovarajuci wallpaper (cini mi se da je bio na Y'z dock sajtu). I eto. Ispod ide slikica kako to sada izgleda.

Evo. Mada jos nisam zadovoljan (verovatno nikada necu ni biti - bar ne dok ne kupim od prve plate Maca :) ).

Kad se smilujem postovacu na lineartu _sve_ linkove do potrebnih programa. Naglasavam "sve" linkove.

Ali kako si dobio onaj meni gore?

LineART, soba Spam! :)

Ja sam skinuo ObjectDocker i poskidao ikonice za njega...jednom recju super stvar (goodbye taskbar).

Artz je napisao(la):
U pravu si. Evo ja se izvinjavam.

?!

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam skinuo ObjectDocker i poskidao ikonice za njega...jednom recju super stvar (goodbye taskbar).

Sta je to? Nisam nasao na googleu?

www.stardock.com/products/objectdock

ZoNi je napisao(la):
uzgred, mislim da je Y'z dock znatno vise "resurs-frendli" od Objecta... gresim li?

U startu je to tacno ali kad se i Y'z Dock zatrpa raznorazim docklet-ima na kraju ti dodje isto. Po meni je prednost na strani Y'z Dock jer je flexibilniji od Object-a, ali svakako da su oba programa dobra.

ljudi....mislim da sto se MacOS look-a tice, ne moze bolje od iceman-a....
ovo izgleda ISTO k'o mac 0S x.....

http://www.jonmega.com/~iceman/

Zoni.. da li si ikada radio nesto ozbiljno u nekom odredjenom kontinuitetu na Macu? ;)
Ako jesi... sam znas odgovor!

Jel moze neko da mi posalje taj Y'z dok na mail da ga isprobam?

Mislim da je lakse da ga skines ;)

Red_Alert je napisao(la):
ljudi....mislim da sto se MacOS look-a tice, ne moze bolje od iceman-a....
ovo izgleda ISTO k'o mac 0S x.....

http://www.jonmega.com/~iceman/
Slazem se sa Red Alertom za tog icemana!Poskidao sam sve te fajlove i prosto sam odusevljen!Nikad se vise nebi vratio na onaj klasican Windows XP look!

Marsovac je napisao(la):
Ovo je najpribliznije sto sam uspeo da nasminkam kako izgleda OSX na PeCe-ju... kad bih jos samo mogao da se ratosiljam bednog taskbar-a... :D

Svaka chast...ja sam ranije negde na netu nashao ceo pack OSx, poskidao gomilu programa, pratio sva uputstva, ali mi je pola fora falilo...jednostavno ostalo pola wina, pola ikona obichnih, i tako neke gluposti...ajde poshalji mi molim te na mail shta si sve koristio od programa, i ako ima nekih dodatnih fora kako to namestiti....mozda najbolje ovde da objasnish da i drugi vide...

ZoNi je napisao(la):
Marti, na Macu sam radio ukupno pola sata... nista narocito... ali mene zanima "look", a ne "feel"...

kUdtiHaEX, moze odgovor? bas me interesuje...

Da i ja dalje mrzim sarenilo XPa (i stojim iza svojih reci). Kada vec pitas :) treba da vidis moj desktop - klasicni win98 look. OSx sam drzao ravno 3 sata i skinuo. Svi ti skinovi ipak mi ne odgovaraju i ostajem na starom dobrom win9x look-u.

Nazad
Vrh Dno