tool.keenan, šta ti kaže System Profiler?
pozz ljudi, ne pratim leopard, do sada sam bio okoreli korisnik windowsa, ali dosao je i taj trenutak da moram da namestim leopard zbog final cut-a... cuo sam da je najbolja kombinacija da nabavim jos jedan hdd i da na njega namestim leopard, pa da namestim boot na kompu, te da biram operativne sisteme... a sad ovako zanima me koja verzija leoparda za pc bi bila najbolja da skinem sa obzirom da mi treba iskljucivo zbog final cut-a eventualno jos nekog programa za video efekte? i da li bi uopste moglo to da radi na mojoj konfiguraciji
imam plocu MSI KA790GX - za koju sam se vrhunski za**** sto sam je uzeo
graficku Gainward 9600GT, procesor AMD Phoenom II X4 940 Black Edition
OSX ima softver koji ne postoji ni na Windowsu i bolji je
btw, ovaj iphone zarazna grickalica... pa bih probao i ja taj MEK!
daklem, hajd mi preporucite neki distro, za konfu iz potpisa... cisto da ne biram na zimi zami zum.... mada procitah zadnjih desetak stranica teme, vidim da je iPC new_and_in, pa krenuh sa skidanjem njega..... al vi vicite... uvek mogu da menjam
EDIT : nesto ne mogu da nadjem iPC x64? ima li toga il nema?
EDIT2: posto x64 nema nigde predpostavljam da ne postoji... takodje ima neke dve verzije 3.5gb i 6.5 pa kapiram da je 6.5 bolja varijanta? jedino sto mi treba dual layer disk....
sta ste vi instalirali?
Down again... Posle updatea sistema... Nije mi palo na pamet da mozda ne moze ek tako da se updatuje...
Nego, imam jedno pitanje - evo vec treci put uspesno instaliram sistem - bez selektovanog kernela... Dakle zakljucujem da nije neophodno... A kako onda radi OS bez kernela? Ili sam bira neki default?? Inace vidim da je vanila kernel kao kul, posto se komp updatuje glatko, ali ga ja nemam kao opciju na ovom distrou iPCja ... Ajd ako neko moze da napise malo vise o ovome, bas me zanima.... Pozdrav!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari