Šta je novo?

macOS 16 (26) Tahoe

Danas mi nudi update na 26.0.1, očigledno ispravaljaju nedostatke koje su otkrili za ovo vreme.

Poslednja izmena:
Meni posle 14 dana i dalje deluje kao da radi sporije i da ima neki lag. Safari dosta sporije radi, video sam na Reddit-u da se dosta ljudi zali sa ovim problemom.

Mozda, jer sam ja uradio clean install na Tahoe. Pre toga sam imao sistem koji sam upgrade-ovao skoro 10 godina na Intel-u. Sada sam konacno presao na Apple SOC, rekoh ajde da "ne vuce repove" sa Intel arthitekture.

Generalno je OK, ali se vidi da ne znaju sta rade. Nije kao pre to sve upeglano i utegnuto. Nije bas lose kao Windows, ali je bilo to bolje pre.

Mozda, jer sam ja uradio clean install na Tahoe. Pre toga sam imao sistem koji sam upgrade-ovao skoro 10 godina na Intel-u. Sada sam konacno presao na Apple SOC, rekoh ajde da "ne vuce repove" sa Intel arthitekture.

Generalno je OK, ali se vidi da ne znaju sta rade. Nije kao pre to sve upeglano i utegnuto. Nije bas lose kao Windows, ali je bilo to bolje pre.
Mislim da cu morati i ja da uradim clean install, nego me sve mrzi jer moram da instaliram hrpu programa i dok podesim opet aplikacije i ostalo...

Nazad
Vrh Dno