Upravo. Koristim Hackintosh vise od 4 godine i to samo zato sto radim posao koji trazi "najjachi moguci hardver". Svake godine sam vise puta bio na ivici da pozajmim pare i kupim neki Mac Pro, slabiji mi nisu radili posao, ali novi iMac kupujem prvog dana kad se pojavi, zavrsava moje potrebe i vise necu da razmishljam o tome da li ce me nesto zezati u trenutku kada imam najvise posla, i da li cu smeti da uradim update sistema jer je on recimo doneo nesto sto mi olaksava/ubrzava posao, a ja sad moram da sedim na losijem zato sto nemam vremena da cackam posto posao ceka.
Ovo isto vazi i za one kojima se smucilo da komp na staklenim nogama "odrzavaju" u zivotu, i zele da sednu za komp, zavrse sta im treba, i uopste ne misle na njega.
Za one koji imaju previse vremena u zivotu i iz nekog razloga vole da cackaju, Hackintosh je majka

Nije problem ako ga instaliras i ne diras, tako moze da radi 5 godina, ali kod OS X se update sistema zeli jer donosi uvek nesto sto ima smisla, a tu krecu problemi :d