Zaboravih da javim, stigao je Macbook nazad. Uzeo sam hard od 250GB za koji su me opelješili 7.000 rsd.![]()
To je bilo u GrobNet-u, zar ne?Ojadiše me...
LowRadiation hoce da kaze da se u Mac razume ko marica u ....
i da ga je najverovatnije video dva puta u izlogu ali mu to nikako ne smeta da lupeta![]()
LowRadiation hoce da kaze da se u Mac razume ko marica u ....
i da ga je najverovatnije video dva puta u izlogu ali mu to nikako ne smeta da lupeta![]()
Ček,ček, ti to reče da je Photoshop najpre napravljen za Win, a potom portovan na Mac??????
E pa dečko, nije baš tako, upravo je obrnuto, čisto da znaš i lepo ti rekoše ljudi, ne trpaj se gde ti nije mesto.
http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop
Čudo je ova wikipedia, a?:d:d:d:d:d
Pozz
:crash: katastrofa koliko ne znas sta pises... :whip: :zgran:nema šta ja da mislim, nema šta ni ti da misliš, CS paketi su nativno rađeni za windows a na macu funkcionišu preko virtuelne mašinerije. a sad hajde idi i razumevaj se sa macom, na moje i svoje zadovoljstvo![]()
ringeraja, ne znam kako stojiš sa pamćenjem ali se ne bih kladio ni u tvoj vid. ne govorim o Photoshopu nego o celom (uključujući I photoshop) CS paketu; otkad CS kao paket postoji, on je projektovan prema zahtevima win-mašina pa naknadno portovan za mac. između ostalog, to je i razlog zašto je za win CS paket uvek ranije stizao do auditorijuma.
e sad, ne znam koliko si u zaostatku sa vremenom ali možda će za tebe predstavljati novost da su mac-ovi odavno prešli na intel-cpu-based arhitekturu (beše li to negde '01?) anyway, ono što je za našu priču bitno je da ja nisam govorio o photoshop 1.0, niti o photoshopu 2.0 koji je, vaistinu, prvo proradio na mac-u. ali, kako da ti kažem, decenije su od tada prošle i adobe već odavno pravi softver prema win os-u.
vreme kada je adobe projektovao svoj softver prema macu se završilo tamo negde drugom polovinom devedesetih, zadnja dekada prethodnog milenijuma. a ako ti sa linka koji si nalepio nešto nije jasno, javi se da ti objasnim
e tako. a sad odoh da se pitam zar je moguće da vas je odustajanje carrie bradshaw od mac-a baš toliko sve na ovoj temi potreslo![]()
Za 7000 si mogao da uzmesh 500GB na 7200rpm ili 750GB na 5400![]()
gde? (500gb na 7200). bas sam gledao danas i nigde nisam nasao..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari