Šta je novo?

MAC OS X na PC ili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo, ja ću reći da je MENI Mac Pro case lepši od tog Murderboxa. Šta ću, valjda imam problema sa kućištima u kojima se vide creva. Znam da je moderno, kao i nonke pod kolima, ali ne volim to.

E, video sam i jedno IBM-ovo kućište, u nekim oglasima, crno, poveliko..stvarno mi se svidelo.

Danas niko ni ne treba da ospori da Mac nije x86 mašina, mada, sa druge strane, šta znači ta tvrdnja sa tvoje strane? I kola su kola, pa ih ima raznih vrsta. Neka su tu da završe posao i dizajn nije bitan, a neka su deo nečije ličnosti, pa čovek hoće baš ta.

znaci da nije nista drugaciji od ostalih PC masina.
water cooling je tise od air, znaci da ces vise cuti (necujan) mac nego murderbox, a creva... nije stavio neka sa pijace i nema ih mali milion.

e sad reci zasto ti je MacPro case lepsi od silverstone tj07? zato sto pise apple? tj07 je mnogo skuplje kuciste od tog apple_ovog i po meni je dizajnerski mnogo lepse od macpro case_a (pogotovo sa murderMod detaljima)

e sad reci zasto ti je MacPro case lepsi od silverstone tj07? zato sto pise apple? tj07 je mnogo skuplje kuciste od tog apple_ovog i po meni je dizajnerski mnogo lepse od macpro case_a (pogotovo sa murderMod detaljima)

Pa kad ti je nešto lepše od nečeg drugog, uopšte ne moraš imati razloge poimence..sve može biti na nekom podsvesnom nivou. Nisam rekao da je Murderbox ružan, ali mi nije nešto (pa možeš dodati "u poređenju sa Mac Proom")..pre bih uzeo nekojednoličnije alu crno kućište da sastavljam PC-a. A cena je irelevantan podatak. Ili možda nije, ako se kaže da Murderbox košta 950€ (+ shipping). Nisam pametan..za kućište sa prozorima tolike pare..a onoliko gladne dece u Africi...

@illidan: macpro je bolje spakovana masina od tog murderbox-a sto si dao link. Drugo, ko moze da priusti murderbox ? trece gde moze da se nabavi murderbox ?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno