cilset Slavan Učlanjen(a) 10.02.2005 Poruke 583 Poena 319 05.04.2009 #61 kovacm je napisao(la): (vidim da u poslednje vreme jako puno ljudi koristi Mac OS X generalno). Kliknite za proširenje... To jako puno je ipak beznacajan broj u odnosu na korisnike PC.
kovacm je napisao(la): (vidim da u poslednje vreme jako puno ljudi koristi Mac OS X generalno). Kliknite za proširenje... To jako puno je ipak beznacajan broj u odnosu na korisnike PC.
-V-O-Y-A-G-E-R- Čuven Učlanjen(a) 26.09.2004 Poruke 4,961 Poena 505 Moja oprema Mobilni telefon S23 Ultra 05.04.2009 #62 Po poslednjim statistikama koje sam ne baš skoro gledao, oko 10% korisnika je bilo na Macu. Sada je sigurno par procenata više. A 10% je i crnaca u USA..zvuči malo, ali baš o nije Zamisli da je svaki 10. čovek bombaš samoubica. Šipak bi smeo izaći na ulicu :d
Po poslednjim statistikama koje sam ne baš skoro gledao, oko 10% korisnika je bilo na Macu. Sada je sigurno par procenata više. A 10% je i crnaca u USA..zvuči malo, ali baš o nije Zamisli da je svaki 10. čovek bombaš samoubica. Šipak bi smeo izaći na ulicu :d
J JohnSmith Slavan Učlanjen(a) 06.10.2008 Poruke 164 Poena 319 06.04.2009 #64 -V-O-Y-A-G-E-R- je napisao(la): Po poslednjim statistikama koje sam ne baš skoro gledao, oko 10% korisnika je bilo na Macu. Sada je sigurno par procenata više. A 10% je i crnaca u USA..zvuči malo, ali baš o nije Zamisli da je svaki 10. čovek bombaš samoubica. Šipak bi smeo izaći na ulicu :d Kliknite za proširenje... Tih 10% je jos uvek samo u snovima mac-ovaca. Jos uvek je to nedostizno!
-V-O-Y-A-G-E-R- je napisao(la): Po poslednjim statistikama koje sam ne baš skoro gledao, oko 10% korisnika je bilo na Macu. Sada je sigurno par procenata više. A 10% je i crnaca u USA..zvuči malo, ali baš o nije Zamisli da je svaki 10. čovek bombaš samoubica. Šipak bi smeo izaći na ulicu :d Kliknite za proširenje... Tih 10% je jos uvek samo u snovima mac-ovaca. Jos uvek je to nedostizno!