Ima identican laptop (c2d @ 2.4ghz) i 4 gb rama. Mislim da je 2011 model jer ima dvd drive. Na laptopu je winxp, na miniju je osx 10.6.
Kada ga preko hdmi vezem na monitor mis laguje i to primetno. Koristim hdmi->dvi adapter da ga povezem sa monitorom i u tom slucaju nema lagovanja.
Na njega je vezana klasicna USB tastatura i prilikom kucanja u xcodeu ispis teksta primetno kasni za onim sto sam otkucao.
Koristim ga za programiranje... xcode kompajlira bar 20x sporije od visual studija. Pokretanje aplikacija traje jako dugo. Quick time player se jako sporo podize. Jos ako ima vise pokrenutih aplikacija, prelazak iz jedne u drugu traje 5-10 sec. Iako ima 4 gb rama, verovatno mu je malo. Mozda bi vise rama resilo neke od problema.
Ja se bas nesnalazim najbolje u ovim kompjuterskim vodama tako da se izvinjavam na nekim pitanjima. A svaki predlog je dobrodosao.
Neznam da li sam dobro razumeo deo teksta jer to znaci da moze u kuciste da se stavi i SSD ili to ide kao eksterna opcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari