SteamTech nije program nego znači da mašina ima parni genetaror. Para se koristi pri kraju određenih programa da bi se valjda manje gužvalo (i to mora da se ručno uključi pri svakom sušenju). Sad dal to radi - mislim da radi, ali nije drastična razlika.
Takođe, postoji i steam refresh program koji kao "osvežava" odeću koja nije dovoljno prljava za pranje. Meni su svi ti refresh programi glupost, jer ako je zrelo za osvežavanje, zrelo je i za pranje.
Što se gužvanja tiče, zavisi od toga šta očekuješ. Stvari koje izađu iz mašine nisu kao ispeglane, ali su najčešće dovoljno dobre da im peglanje ne treba. Recimo, otkad imamo sušaru 90% stvari se ne pegla više.
Takođe u vezi gužvanja imaju dve "fore":
- Posle pranja još vlažne stvari treba protresti da ne ostanu slepljene, okrenuti na lice i ispraviti ivice
- Polse sušenja stvari treba složiti dok su još tople (mašina ima prevenciju gužvanja, koja kad se završi program narednih 1-2-3 sata s vremena na vreme okrene bubanj - to pomaže ali ne čini čuda, tako da je bolje izvaditi što pre)
Ukratko, sa mašinom sam i više nego zadovoljan.