nemanjabgd84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2007
- Poena
- 425
Jel istina ovo sto je neko ranije napisao da obe bez tp podizu vlagu ako stoje u hladnoj sobi?
I meni je to logicno, ali hajde da proverim o to.Neko je ovde jednom napisao da mu se kondenzat slivao niz zidove kupatila i to svako malo neko prenosi....
Da li to tebi to zvuči normalno?
Meni izgleda kao neispravna mašina.
Posao mašine za sušenje je da kondenzuje vlagu iz veša u posudu za kondenzat, ne da ga širi po prostoriji
Nije isti model.Ova Gorenje DNE 8b na tehnomedia sajtu ima providna vrata a na gorenje sajtu vrata sa filterom, sta je tacno od ta dva?
![]()
Mašina za sušenje veša - DNE8B - GORENJE
Mašina za sušenje veša | DNE8B | Evropski Kvalitet - Napravljeno u EU | Brzi program 89' - Dobri rezultati sušenja za samo 89 minuta – brže nego ikadars.gorenje.com
![]()
GORENJE DNE 8 B/G MASINA ZA SUSENJE VESA
MASINA ZA SUSENJE VESA GORENJE DNE 8 B/G,ERstaro:B,Brend:GORENJE,Kapacitet sušenja:8 kg,Energetski razred:B,Boja:bela,Dubina:62,5 cm,Širina:60 cm,Visina:85 cm-Tehnomediawww.tehnomedia.rs
I ja je razmatram.Неко мишљење о овом моделу, има ли неко искуства, генерално сада о Електролуксу, пре је био врх?
![]()
Electrolux EW7H458B mašina za sušenje veša - Tempo Tehnika
Electrolux EW7H458B mašina za sušenje vešaVrsta displeja: Touch LCDOpcija odloženi startAkcija okretanja bubnja u oba smera opušta odeÄu iwww.tempo-tehnika.rs
Koji model i ako moze malo vise detalja. Razmatram kupovinu iz ove serije.Bosch serija 6 - zadovoljni![]()
Mi uzeli Whirpool mašinu za pranje u maju. Buljili 2 sata ni nismo mogli da nađemo nikakvo oštećenje.Jel vredi kupiti iz onog ouleta bele tehnike?
Ima neki Siemens interesantan? Deluje veoma slicno Boschu
Isto, ne vidim razliku na racunu.Neuporedivo manje. Drugarica ima sa toplotnom pumpom, svaka 3 dana masina radi (ima malu decu) i kaze da bukvalno ne vidi razliku u racunu za struju.
Ove nove kondenzacione od po 33 do 44000 din su B, i kondenzacione trose 4.1kw!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari