Ugradna. Ali jos nisam stavio "vrata". Sad kontam da im mozda fali ta tezina da bi ostala otvorena...Jel ugradna? Ili samostojeća?
Ista prica kod mene pre jedno 2 meseca. Kada staviš ukrasni Front biće taman izbalansirano kako treba.Ugradna. Ali jos nisam stavio "vrata". Sad kontam da im mozda fali ta tezina da bi ostala otvorena...
Jel to i dalje važi?U lidlu je 1450din 88kom. Na preko 3k racun njihovih proizvoda(uzmete jos nesto od ferija, lenora i slicno da nadomestite 100din do 3k) trenutno ima akcija cashback 1000din. A na ananasu je platinum plus 2k 88kom, i onda isto ta akcija. Plus moze jedtinije ako nabavite vaucer 500din na 4k. Plus ima fora da kupite gift card uz vaucer pa dobije npr card 20k a platite 17k. To je kesa gratis i jace
Jel ovo I dalje aktuelno? Da nakupujem ovim mojima što se lože na hemija tableteU lidlu Fairy 84kom onaj obican all in one 1299din. Uz trenutnu akciju P&G ispadne 9.50din komad
Ne razumem kako se dobije taj cashback, vrtim Lidl app, flajer ne vidim ništa specijalno oko toga. Imaju neke Finish Quantum 120 kom - 2000 dinVidi koje su cene sad aktuelne. A cashback 1k je posebna p&g promocija
Idi na P&G sajt tamo ti pise sve za promociju, na njihovom sajtu moras da zakacis racun i onda ti P&G uplati 1000 din. na racun.Ne razumem kako se dobije taj cashback, vrtim Lidl app, flajer ne vidim ništa specijalno oko toga. Imaju neke Finish Quantum 120 kom - 2000 din
Pozdrav svima koji će pročitati porukuoćoraveh čitajući prethodne strane... i ništa mi nije jasnije
Elem,
Candy CF1C7SB1FX vidim da je okruglo 50k na akciji... 11 kompleta, 9L po pranju, 47db buka, energetski razred: C
- mala mi je kuhinja, tik do dnevne sobe (imamo otvoren prolaz u jednom delu ka njoj)
- treba mi samostojeća mašina, visina do 82 cm - širina 45 cm
- troje nas je u stanu (nas dvoje + malo dete)
Znam da su se moji roditelji kleli u Candy nekada, ali kakva je situacija 2025. godine, da li su kvalitetni kao nekada, da li ima delova ako se pokvari, da gledam nekog drugog proizvođača s obzirom da mi je budžet do 500e za ovu kupovinu? Hvala unapred na savetima, prilično sam nov u ovome
Činjenica je da nijedan brend nije ono što je bio. Kad se setim prve Candy sudomašine koju su moji kupili 80-ih to je bilo čudo.Pozdrav svima koji će pročitati porukuoćoraveh čitajući prethodne strane... i ništa mi nije jasnije
Elem,
Candy CF1C7SB1FX vidim da je okruglo 50k na akciji... 11 kompleta, 9L po pranju, 47db buka, energetski razred: C
- mala mi je kuhinja, tik do dnevne sobe (imamo otvoren prolaz u jednom delu ka njoj)
- treba mi samostojeća mašina, visina do 82 cm - širina 45 cm
- troje nas je u stanu (nas dvoje + malo dete)
Znam da su se moji roditelji kleli u Candy nekada, ali kakva je situacija 2025. godine, da li su kvalitetni kao nekada, da li ima delova ako se pokvari, da gledam nekog drugog proizvođača s obzirom da mi je budžet do 500e za ovu kupovinu? Hvala unapred na savetima, prilično sam nov u ovome
sad sam malo prelistao po netu... sumnjivo mi je ovo... na sajtu ne nadjoh ime firme koja ih pravi/distribuira... Verovatno je neko prepakivanje i brendiranje u pitanju ali sto se kriju?Zaboravih da napišem na temu tableta na biljnoj bazi da mi je ovo iskočilo na fejsu
Nije reklama, čisto da znaju ljudi koji su ovde pitali za Ecover tablete kojih nema kod nas.
Ako je neko koristio nek podeli kakvo je iskustvo.
Pogledajte prilog 494793
Listao I ja malo komentare i uglavnom se žale kad stave baš prljavo posuđe velike gospođe I očekuju da cakli posle 😂sad sam malo prelistao po netu... sumnjivo mi je ovo... na sajtu ne nadjoh ime firme koja ih pravi/distribuira... Verovatno je neko prepakivanje i brendiranje u pitanju ali sto se kriju?
po netu sam nasao dosta razlicitih brendova u evropi i americi ali su misljenja podeljena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari