Pogledaj ih malo pre kupovine. Pogledaj da li ti odgovaraju police, u smislu kako se pokreću, kako su kvalitetno urađene, komandna tabla i sl. Sve što može tako da se pogleda/proceni.Ja se najviše vrtim oko Gorenje GS671C60X ili GS65160W/GS65160X, ali nikako da prelomim.
U principu da, ali što bi bio problem da se i dole natrpaju čaše i šolje ako ih ima?!? Nije zabranjeno, ne smeta ni mašini ni sudovima. Stara Gorenje nije imala taj problem. Kada imamo gomilu gostiju npr, ostane puna mašina na dva sprata časa, čašica, činijica i šoljica samo te sićurije. I bez problema su se trpale I gore i dole. Kod Bosh-a to ne može.@NShappy
Pa ta donja ladica i nije namijenjena tome kako je vi koristite, nego za lonce, šerpe, poklopce i tanjire.
To onda znaci previse trosenja deterdzenta, losa ekologija, skuplje...Možeš onda i sipati malko više deterdženta da iskapa malo u predpranje a ostane dovoljno za glavno pranje
Samo tvoja posudica ne dihtuje (pokvarena, ostecena, takva napravljena namerno) ili su sve u toj i mnogim drugim Bosh i ne Bosh masinama posude za prasak nedihtujuce za tecno sredstvo za pranje jer nisu predvidjene za njega?Eto, poenta tečnog, i Bosh mašine, posudica ne dihtuje...
Samo tvoja posudica ne dihtuje (pokvarena, ostecena, takva napravljena namerno) ili su sve u toj i mnogim drugim Bosh i ne Bosh masinama posude za prasak nedihtujuce za tecno sredstvo za pranje jer nisu predvidjene za njega?
Sipaj mericu deterdzenta i zatvori vrata i nemoj ukljuciti masinu, sacekaj sat vremena ili koliko te zanima pa otvori i vidi koliko je iscurelo.Napominjem da ne znam koliko je to curenje realno veliko. Vidljivo je da curka ako otvorim vrata tokom predpranja. Ali može biti da je to 1-2 kapi. Ne mogu procenti koliko iscuri tokom 10-ak minuta predpranja, a koliko ostane za glavno pranje.
Rekose ljudi vise puta da su jako loseDobra akcija u Lindi, kupio sam 2 kutije i obradovao ženu 🤣
Odlična ideja!Sipaj mericu deterdzenta i zatvori vrata i nemoj ukljuciti masinu, sacekaj sat vremena ili koliko te zanima pa otvori i vidi koliko je iscurelo.
Verovatno minimalno...
Pa šta znam, uzimali smo ih i pre i nama su ok.Rekose ljudi vise puta da su jako lose
Sipaj mericu deterdzenta i zatvori vrata i nemoj ukljuciti masinu, sacekaj sat vremena ili koliko te zanima pa otvori i vidi koliko je iscurelo.
Verovatno minimalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari