Postoje premazi recimo ovaj ili neka masa poput plastelina, ali nisam cuo da ima kod nasIma li neko sredstvo ili nesto da se zastiti ona korpa od masine za suđe da se ne širi hrđa?
Počelo se malo pojavljivati, masina stara 10god, radi i dalje ok (beko).
Na svakoj novijoj masini tvrdoca vode se podesava preko dugmica /ekrana napredSad ste me malo zbunili sa podesavanjem mekoce vode, imam Beko masinu mislim model DVS 05025W, ne secam se da sam podesavao za tvrdocu vode. Sipam so i kada se indikator upali dosipam. Posto je masina relativno nova, kupljena decembra, secams e da sam proveravao tvrdocu vode i da je traka pokazivala 2 crtice a mzoda i isla prema 3(traka dosla uz masinu).
Prvo sam kupovao tablete na komad Fary, Somat, Finish, nisam primetio razliku u pranju, mozda zato sto je nova ko zna. Uzeo sam na preporuku Somat Gold ono pakovanje sto je na akciji od 1000 dinara, pa sam posle toga uzeo DMove obicne i nisam primetio razliku sem mirisa same tablete, Somat lepse mirise. Uz tablete koristim so i sjaj.
Uglavnm peremo sudje na Eko 50, ovi brzi programi nece uvek da operu kako treba sudje.
Nova masina pa sam je testiraoTi si bas optimista ako pokusavas zagorele stvari da operes na bilo kom osim najjacem programu
Da ponovim nemojte prati teflonsku posudu pekaca za hleb u masini, sjebace se![]()
Koliko je meni poznato a 99% siguran nema podesavanja nikakvih dodatnih za auto program. Istestiracu ga jos malo pa cu da vidimZnam da ta opcija postoji konkretno na Miele i Bosch mašinama. Pretpostavljam i na drugim da ima, samo pod drugim pojašnjenjem jer svako po nekoj svojoj logici ubacuje u uputstva. Jer svi kao da su preslikali utroške, vremena pranja i potrošnje.
Pa da ja sam do sada oprao svega par puta a imam pekaricu Tefal preko 2 godine
nemojte, ja sam jednu posudu vec sahranio...kad rdja krene nema joj spasa.Mislim i da nema potrebe jer je baš zahvalno za pranje i ništa se ne lepi (bar u Lidlovoj)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari