Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Jeste da mašina nije bila u garanciju ali cena da mi mašinu samo odvezu u Boschov servis radi opravke je bila 10k...
Moja greška - dovoz i odvoz je bio 7k a popravka je bila 10k...Bosch dolazak naplaćuje 3500 + cena rada. Zato smo sami zamenili pumpu![]()
Meni nisu hteli da kažu koliko košta zamena ventilatora na rerni.Jesu skupi ali i korektni su, tu nemam dileme jer ti sve kažu unapred i tvoje je da prihvatiš tu cenu ili ne, počevši od dolaska radi defektacije pa nadalje.
To je "kvaka 22"; teško će se motor sam od sebe pokvaritiŠta piše i da li piše, curenje nekog semeringa ili zaptivke, voda ode na motor, da li i to spada u kvar motora?
Tri korpe (escajg, čaše/šolje/činije, tanjiri/lonci), četiri prskalice (dodatna prskalica u dnu), metalno dno i sušenje vazduhom. Sve to sam našao u (tada) najskupljoj Beko i nisam se pokajao ni u jednom trenutku. Pre nje sam imao Elin, kupljena logikom "uzimam najjeftinije sa najdužom garancijom. Raspala se nakon isteka garancije od 5 godina. Bukvalno, procurela pumpa, nedugo zatim crkla posuda za so, i na kraju rešim da je bacim. Beko proizvodi svoje mašine, za razliku od mnogih koji lepe nalepnice na tuđi proizvod.Treba mi pomoc pri odabiru masine za sudove. Nikada je do sada nisam koristio, pa ne znam mnogo o tome. Iz onoga sto sam procitao ovde, trebalo bi da ima inox dno, fioka za escajg je isto dobra stvar i da se sudovi bolje suse kada se vrata sama otvaraju na kraju pranja pa neka to bude neka osnova. Bitno mi je da ima wifi, da mogu da je ukljucim i dok nisam kuci kao i da ima program za kratko pranje. Budzet je nekih 60.000din. Ne bih uzimao Beko i Gorenje, najvise me privlace Bosch i Electrolux.
Beko je svojevremeno isporučivao u pakovanju ovu izolaciju. Montirala se naknadno po potrebi.Znaš kako se dobije tisa mašina?
Dampiranjem zvuka.
Stavljanjem vunene izolacije ispod lima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari