30-tih godina proslog veka Austro-Ugarska nije postojala.
Uslova za madjarsko drzavljanstvo je predak rodjen na teritoriji Austro-Ugarske do 1921-e ili na podrucju pod upravom Madjarske 1941 - 1945.
Pozdrav
Znaci ispada da je jednostavnije da devojka krene na neki kurs iz madjarskog jezika i kad se oseca spremno da jednostavno podnese zahtev. Hvala puno na informacijama!![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ta provera je sad bas teška, ne prolazi se lako kao nekad. Pitanja su tipa : sta znaci ustav za jednu državu? Navesti 5 zakona iz ustava. Prepričati knjigu tipa na drini ćuprija... Ostala pitanja su sta konzulu padne na pamet, nema šablona
Sent from my D6503 using Tapatalk
Možda bi ti više odgovaralo ovako nešto: https://startit.rs/sta-je-e-residency-zasto-preduzetnici-otvaraju-firmu-u-estoniji/Krecem od sutra na casove madjarskog! Da probam bar za pocetak da odradim dva-tri dvocasa da vidim kako meni to lezi, moram se maksimalno potruditi da dobijem taj prokleti pasos da mogu firme da migriram tamo, ono sto mi je problem je to sto sam oduvek mrzeo taj madjarski, uvek mi je bio maksimalno odbojan... voleo bih da mogu da apliciram s'pocetka sledece godine tako da vec sredinom godine imam njihov pasos
Takodje sam dobio kontakt od neke zene iz NS sto je radila u madjarskom konzulatu, a sada daje privatno casove i priprema ljude za polaganje, da li je neko vec imao iskustva sa doticnom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari