Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
@Tetsuo
Koji plugin? Na zvaničnom sajtu nisam našao ni jedan
@peja
Hvala za link ali sam probao pomenutim programom i nefunkcioniše. Konstantno izbacuje grešku na koju se ljudi na zvaničnom forumu masovno žale ali niko neraguje
Nefunkcioniše sa pomenutim pluginom. A što se tiče upita hvala ti, to sam već probao pre nego što sma ovde postovao i nisma dobio zadovoljavajuće rezultate
Hvala ali ovaj link ide ka tutorijalu koji koristi program Tunebite kojim nisam zbog greške koju javlja (a na koju se masovno žale na zvaničnom forumu) uspeo išta da uradim.
Taj tvoj odgovor mi liči na ono u stilu: Ma poremetio mi se raspored ikonica na desktopu, ne stoje više poravljano. - Pa onda resintaliraj sistem!:crash:
Možda bi ti radila neka varijanta sa kombinacijom koju ima Winamp sa svojim Disk Writer plaginom. Ne mora Winamp, bilo koji plejer koji ima sličan plagin i da pušta .m4p će da uradi posao. Winamp tako direktno prebacuje u mp3.
Nema sta da te buni, m4p je aac sa zastitom i nista nece moci da ga prebaci direktno u mp3. Jedino sto mozes da uradis jeste da ga nekako narezes na virtualnom rezacu i zatim ripujes, mada suludo je to raditi sa par giga muzike.