Šta je novo?

m4p u mp3 kako

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Pitanje je kako prebaciti muziku iz m4p formata u mp3 ali da to funkcioniše.

Probao sam programom Tunebiite ali nefunkcioniše

Nisam primetio da Foobar može ni da očita a kamoli transformiše

Govorim o m4p formatu a ne mp4

Ako ne može out of the box, možeš da skineš plugin.

@Tetsuo
Koji plugin? Na zvaničnom sajtu nisam našao ni jedan

@peja
Hvala za link ali sam probao pomenutim programom i nefunkcioniše. Konstantno izbacuje grešku na koju se ljudi na zvaničnom forumu masovno žale ali niko neraguje

Nefunkcioniše sa pomenutim pluginom. A što se tiče upita hvala ti, to sam već probao pre nego što sma ovde postovao i nisma dobio zadovoljavajuće rezultate

Hvala ali ovaj link ide ka tutorijalu koji koristi program Tunebite kojim nisam zbog greške koju javlja (a na koju se masovno žale na zvaničnom forumu) uspeo išta da uradim.

Dakle to nije rešenje

A da nadjes te pesme u mp3 formatu i da se ne smaras 🙂

Taj tvoj odgovor mi liči na ono u stilu: Ma poremetio mi se raspored ikonica na desktopu, ne stoje više poravljano. - Pa onda resintaliraj sistem!:crash:

Dajte ljudi ako nema korisnih i konstruktivnih predloga nemoj te pisati. 4GB muzike ej

Možda bi ti radila neka varijanta sa kombinacijom koju ima Winamp sa svojim Disk Writer plaginom. Ne mora Winamp, bilo koji plejer koji ima sličan plagin i da pušta .m4p će da uradi posao. Winamp tako direktno prebacuje u mp3.

BUni me što foobar ni posle dodavanja plugina ne može d aučita a kamoli petvori

Nema sta da te buni, m4p je aac sa zastitom i nista nece moci da ga prebaci direktno u mp3. Jedino sto mozes da uradis jeste da ga nekako narezes na virtualnom rezacu i zatim ripujes, mada suludo je to raditi sa par giga muzike.

Sent using Tt.

E, ako ima drm onda moraš da skineš tu zaštitu. Znam da je bilo programa, ali ne znam kako su se pokazali.

---
desire + oxygen 2

Probaj S.U.P.E.R. Jedonstavan i konvertuje iz svega u svasta. Ako ima DRM.. onda mrka kapa.

Naravno da ima, videću prvo da uklonim drm a potom da probam pomenuti program

Nazad
Vrh Dno