Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Pa evo ja plaćam kreditnom, kao što sam i napisao. Nema nikakve provizije, uplatim 3 €, skinu 3 €. Ako ne plaćaš kreditnom, kako si došao do toga da ima provizije?

Mozda se istrpuje zato sto rezervise vise pa posle vrate.

Zavisi od banku, bar kod mene, na online placanja imam 1% u rajfazen...ali to nije do karticu :D msm svejedno gde uplacujem i preko app i na sajtu isto je...
Zab sam 2-3x da uplatim, ostane bez interneta, verv samo dolazni saobracaj omogucen, ali u sekundu kad uplatis sve postane okej

drustvo, nisam nasao u temi pa ako moze odgovor na pitanje.

uzeo bih preko prijatelja mtel karticu da je stavim u ruter da imam internet na placu, koliko vidim oni i dalje imaju neki extra tiket koji daje godinu dana interneta za 35e u promo periodu.

pitanje 1: da li postoji problem da kartica radi u ruteru i da se vise klijenata kaci na nju,

pitanje 2: da li postoji opcija da sada uplatim taj premium tiket cak i ako je vise ili moram mesecno da placam internet, koliko se secam zadnji put kad sam to koristio bilo je tiket pa 3 ili bese 5e mesecno da radi kartica.

uzeo bih nas mts net ali realno su skoro duplo skuplji sto je teska sramota

drustvo, nisam nasao u temi pa ako moze odgovor na pitanje.

uzeo bih preko prijatelja mtel karticu da je stavim u ruter da imam internet na placu, koliko vidim oni i dalje imaju neki extra tiket koji daje godinu dana interneta za 35e u promo periodu.

pitanje 1: da li postoji problem da kartica radi u ruteru i da se vise klijenata kaci na nju,

pitanje 2: da li postoji opcija da sada uplatim taj premium tiket cak i ako je vise ili moram mesecno da placam internet, koliko se secam zadnji put kad sam to koristio bilo je tiket pa 3 ili bese 5e mesecno da radi kartica.

uzeo bih nas mts net ali realno su skoro duplo skuplji sto je teska sramota
Koliko ja znam nije problem da se koristi u ruteru a tiket se jednom uplati i traje do kraja kalendarske godine u kojoj je aktiviran (dakle ne 365 dana od aktivacije nego do 31. Decembra, nezavisno od toga da li je aktiviran u Januaru ili u Decembru)
Jedini problem moze da bude sto koristis IP adresu iz Podgorice pa ti neki sadržaji koji su samo za Srbiju nisu dostupni (poput MOVE, iris, EON, RTS Planeta...)

Koliko ja znam nije problem da se koristi u ruteru a tiket se jednom uplati i traje do kraja kalendarske godine u kojoj je aktiviran (dakle ne 365 dana od aktivacije nego do 31. Decembra, nezavisno od toga da li je aktiviran u Januaru ili u Decembru)
Jedini problem moze da bude sto koristis IP adresu iz Podgorice pa ti neki sadržaji koji su samo za Srbiju nisu dostupni (poput MOVE, iris, EON, RTS Planeta...)
hvala, to mi nije frka koristio bih vise to za videonadzor i ja kad sam tamo da imam net

ok znaci nije nista previse promenjeno, tako je i pre bilo za kalendarsku godinu se uplacuje tiket, ali bilo je i obavezno uplatiti svaki mesec 5e ako se dobro secam ili bese 3. prve godine kad sam to kupio bilo je 3e za celu godinu 😂😂😂

hvala, to mi nije frka koristio bih vise to za videonadzor i ja kad sam tamo da imam net

ok znaci nije nista previse promenjeno, tako je i pre bilo za kalendarsku godinu se uplacuje tiket, ali bilo je i obavezno uplatiti svaki mesec 5e ako se dobro secam ili bese 3. prve godine kad sam to kupio bilo je 3e za celu godinu 😂😂😂
moras svaki mesec 3 EU , taj novac se akumulira

Meni je to radilo bez ikakvih problema. Iris, EON i ostalo.

Ali orion tv ti daje tv program za CG. neki servisi npr za pristup školskim ocenama, katastru itd ne rade jer zbog bezbednosti daju pristup samo ip adresama iz srbije
Treba proveriti i da li je ruter zaključan na neku mrežu

Eon ne rade svi kanali. Ali radi eon sam po sebi.
Da ako uplacujes 3 eura mesečno akumulira se. Ako uplatis 20 eura i godisnji tiket ne moras godinu dana uplacivati. Ali ti skine sa racuna tih 20 eura.

instaliras eva aplikaciju na mobilni ili neki tv box i peglaj
ja imam problema sa brzinom mtel interneta zadnjih mesec dana. bilo mi je od 10 mb do 25-30mb. sada vrlo cesto manje od 5mb pa i manje. Novi Sad je u pitanju. pratio sam na razlicitim ruterima i telefonima i karticama. jel ima jos neko problema?

sada sam cuo da se zale korisnici mts, da ima istih problema sa internetom. jel neko od vas ima takva iskustva?

Ne, mts (tj mtel ajde) je jedina mreza koja kod mene radi kako treba :D a1 i yettel jedva imam neki signal normalan....
SA dobrim modemom, evo meni kombinuje B20 +B3+ B1 oko 200/50mbps izvlacim uvek...
I tako skoro pa 2god, da ne pricam sad kolko mesecno potrosim(nisam ni znao dok nisam video da ima u ppdesavanja) tako da jedino ako ima veze u koje se mesto nalazis..ovko nema problema

Ne, mts (tj mtel ajde) je jedina mreza koja kod mene radi kako treba :D a1 i yettel jedva imam neki signal normalan....
SA dobrim modemom, evo meni kombinuje B20 +B3+ B1 oko 200/50mbps izvlacim uvek...
I tako skoro pa 2god, da ne pricam sad kolko mesecno potrosim(nisam ni znao dok nisam video da ima u ppdesavanja) tako da jedino ako ima veze u koje se mesto nalazis..ovko nema problema
molba, ako moze savet, koji modem koristis? mozda tu gresim. ako ti nije problem da mi protumacis "B20 +B3+ B1" malo sam zardjao na tu temu :)

molba, ako moze savet, koji modem koristis? mozda tu gresim. ako ti nije problem da mi protumacis "B20 +B3+ B1" malo sam zardjao na tu temu :)
Trenutno neki Arcadyan Aw1000, a prethodno sam imao B525, B535 i B628 Huawei....
a vidim da sad na oglasi kp ima Huawei B818 on je isto bas okej...
B3 b20 itd su frekvence b20-800mhz, b3-1800 itd u sustini b20 je tu najsporiji ali "dopire" najdalje, kad se sa nekim modemom koji podrzava te agregacije(kombinovanje svih tih band-ova itd) "spoji" ta kombinacija odozgo, mogu da se izvuku bas okej brzne...ovo je prosto sa moje strane(jer se ne razumem bas tolko), inace imas dosta postova i ovde i na netu o tome opsirnije

Sada mi je jasno zašto mi je spor internet. Ja koristim modeme koje daju operateri za kućni net tipa Zte MF283V i koji koštaju oko 10e a ovi modemi koje si naveo su oko 150 e na aliju

Sada mi je jasno zašto mi je spor internet. Ja koristim modeme koje daju operateri za kućni net tipa Zte MF283V i koji koštaju oko 10e a ovi modemi koje si naveo su oko 150 e na aliju
Vidi ako neko ima neki bolji telefon da je polupan ekran ili nesto. (Ali da radi touch) Ako ti ne treba LAN ja tako koristim vec skoro 3 godine u A8. 3CC telefon.

Telefon je najbolja varijanta. Imam neki kineski LTE mifi. Brzina desetak MB i što je najinteresantnije, speedtest.net (ni sajt ni app) ne može da odradi brzinu!? Ko zna kuda Kinezi provlače net... zato ubacim u stari RN9 i pun gas.

Stigla mi danas kartica, plan je da je koristim za tv u Bosni i povežem na orionov Laki box, videcemo da li ce ferceratu, mesecno 9.80eur, neograniceno BiH.

Stigla mi danas kartica, plan je da je koristim za tv u Bosni i povežem na orionov Laki box, videcemo da li ce ferceratu, mesecno 9.80eur, neograniceno BiH.
Ako nemas geo blok radice ko sat. Stric gleda EON par kanala fali sli ono sto on gleda ima. Tako da bez nekih problema

Nazad
Vrh Dno