Ja to nikad nisam gledao,kao ni koliko mi auto trosi,vazno da mi zavrsava posaoJos nijesam cuo od nekog odgovor koliko pojede posto preko noci ako je ukljucen wifi,mobile data, gps i bt.
@imbaqq
Izvini druže, sad tek vidim da sam pogrešio. Tako je to kad ne "citiram"...
Kako vam radi fb na 950-ici ? Jel ima pucanja aplikacije ? Jel moze da drzi non stop face i messenger kesirane, spremne da izlete u prvi plan i da se nastavi tamo gde se stalo kod prethodnog koriscenja ?
Sta mislite, da li da uzmem za 240e 930 ili za 300e 950xl? Kod 930 mi se svidja build quality, a 950 mi izgledaju kao da nisu flagship telefoni... Jel se vidi razlika u brzini u svakodnevnom radu, igre ne igram nesto...?
Naravno,cene su im sad bas povoljne,uskoro ih nece ni biti,ko razmislja o l950/l950xl,treba da pozuri.U Telenoru ih vise nemaju.Kupovina L930 za 240e prosto nema smisla pored cena obe L950![]()
Sto ih nece biti? Da su povoljne cene, jesu. Ja sam se druzio par dana sa 930 i stvarno mi se svideo fon, narocito displek i vibrantnost. pretpostavljam da je to kod 950 xl jos bolje. Iskreno, moram da prelomim jer koristim dugo vremena ios.. Znam da apps hoce da zafale, ali ja u susrini ne koristim mnogo osim core apps. nedostajao bi mi recimo WoW armory najviseNaravno,cene su im sad bas povoljne,uskoro ih nece ni biti,ko razmislja o l950/l950xl,treba da pozuri.U Telenoru ih vise nemaju.
A zasto xl? Sta ga toliko cini boljim od obicne 950?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari