Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Upravo sam na to mislio, zato stavih nije za poređenje.
Ispalo je kao "nije za poređenje..." Kao, koliko je bolja fotka nikon.
Samo sam hteo da se ipak vidi razlika u optici, prva je slikana kasno uveče...

Moram ići na odvikavanje od "...", ne bi li isključio dvosmislenost nedovršene misli, samim tim rešio dilemu iste.
:d

I opet sam kupio clio.
Prolupao sam skroz, uzeo sam Megan, a onda sam poludeo sa njim i njegovim malim prostorom...
Novi Megan iako 7cm duži od mog, ima jednako malo mesta u automobilu.
I onda nađem clio prvi vlasnik, 2008 godina, 28000km prešao i kupim auto.
Bolji je novog megana!
SFRJ tablica je presudila... ☺

clio je super. ali nije mogao da ima sfrj tablice nikako. 28000, pa to novo. posrećilo ti se.

lol vid stvarno. ma ne gledam tablice kad gledam slike automobila, to je detalj koji ne treba da bude tu privatnosti radi.

Ima na L950, po instalaciji W10M na L1020, build 10586.167, Lumia camera onemogućena, a windows kamera ne nudi ovu opciju za L1020.
Ne postoji opcija da se bira, osim 16:9/4:3.
Ono kao što je nuđeno pre, 5+34 ili samo 5 ili samo 34, pa da biraš DNG. Nema!
Ovo...
http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/larger/public/postimages/2013/07/1020_Camera_Settings.png?itok=m80i8N9s

Poslednja izmena:
@rotkod

Ahaaaa ti pričaš o 1020, ja mislio da pričaš o 950. Moja greška. :d

Meni nije pokazivao, e sad, ako je nekim update-om dodata i lumia 1020, to je lepo...

ja sam skoro baš slikao sa 1020, imala je w10 i sve opcije u kameri uključujući i raw

Onda je dodatno naknadno, nije bilo sa 10586.167 i aktuelnom windows camera aplikacijom.

167 je dosta star build, 494 je valjda zadnji za TH2.

339q82a.jpg

:zgran::zgran::zgran::zgran::zgran::zgran::zgran:

Kod mene se ta zuto-bela mrlja ne vidi, ne kontam? :) To je pretpostavljam na trecoj slici, ali ona je kod mene cista.

U šta treba da gledam :D :d i kakav je ono NLO :D upravo sam u elementu jer gledam seriju Stranger things

U pitanju su oblaci neobicnog oblika kakve nemamo prilike da vidjamo u nasim krajevima a sad ako je medju njima zalutao i neki leteci tanjir,nisam ga ni primetio ;)

Naravno, a nisi primetio ni USS Enterprise sakriven odmah iza oblaka. :p

Ma sporo reagujem ja kad naidju vanzemaljci,dok uzmem fon ,oni vec nestali ,kamo srece da uspem i njih da uslikam,gde li bi mi bio kraj ;)

Nazad
Vrh Dno