E,tako kaziKad pročitam koliko problema ima u temi sa Note4 (jer mi je on primarni) i u P9lite (jer ste prozivali Pshy pa sam bacio pogled),
pa čak i lik sa 5X ima pritužbi na rad i notifikaije, ne fali mojoj Lumiji ništa, realno.
Pa to sam i ja pricao pa me nazivali fan boyem i sl a samo sam reagovao kad su ljubitelji androida win10 nazivali djubretom,poluproizvodom ,nedovrsenim sistemom i slicno a tamo kao sve savrseno i dovrseno,pa kako ne reagovati na tako nesto?Pa realno.
Svi navode kao manu WPa notifikacije na Viberu, koje su istina bile problematične na 8.1,
a sad kad je ispravljeno na 10ki to se zanemaruje.
A onda u temama o Androidima vidiš da i njima kasne notifikacije ili da ih nema,
u mojoj okolini S6, M8, S4, još 3 Androida ne primaju notifikacije uopšte,
ali ***, i dalje se potencira kako je Android bolji a ono isto s drugo pakovanje.
Bravo za post Hsv, to me zanimalo cheers .Kad vec gledas 950 grupe po flickru baci pogled na Nexus 6p i 5x galerije. U hdr+ modu snimaju super fotke, mozda i najbolje na trzistu, odusevljen sam foto kvalitetom u tom modu dok su kamkorderi ipak malo iza Samsunga, Sony, Lumía. Sa druge strane stock kamera app nije dobra kao na 950, gugl kamera je prilicno spartanska mada je panorama mod odlican.
Šta ovo znači?poyy :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari