Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Ma to je 100% uz ugovor, pogresno ste videli

Sent from my Nexus 5X

Jel moguće da je 950 DS u Nemačkom MediaMarktu 400€, dok je u Mađarskom 670?

EDIT: i da li je imao neko iskustva sa vraćanjem poreza iz Nemačke?

Poslednja izmena:
Tu sam tu sam nego selim firmu pa moram da spojim mrezu i net pa ne stizem. Ugovor je preko T-Com-a zato je jeftin, a inace je 3 puta skuplja 950 XL. Sada mi direktor rece da sklonim pare jer je to poklon sto sam dosao iz BG za Zagreb da pomognem momcima u preseljenju. Neka kisa ce da pada opako :). A sto je najbolja caka, poslacemo T-Com-u kod za otkljucavanje telefona. To je sada u HR obaveza provajdera da uradi ako korisnik trazi.

Pa dobro to je ok za firmu cena, kako si prvo napisao ispalo je da je to cena u maloprodaji.
Dzaba su se drugi ponadali
Sent from my Nexus 5X

Moja greska, nisam napisao, ali opet, nije ni realno da bude toliko jeftina :).

Nista onda, svi OSIM vojkana su pozvani na janje i pivu :p

Opa, lepo lepo :D

Nista onda, svi OSIM vojkana su pozvani na janje i pivu :p
Ne bre brate.
Pošto je Vojkan uneo zabunu i obmanuo nas da će nam nabaviti 950 po super ceni,
on treba da se izvini za duševni bol koji nema je naneo jer nas je ispalio i on treba da časti pivo :D .

Drustvo, danas mi stize 950. Na sluzbenom sam putu u maticnoj firmi u Zagrebu, gledam neki cenovnik i vidim 950 za 65 evra. Ja pitam kolegu, jel ovo nije greska, kaze nije, jel hoces da uzmes? MA NEEEE :) :) :) :). Jedva cekam :).

Opa!
Čestitam, ukenjalo te za medalju! :d

@devix... Moguće je, inače... Povraćaj pdv se vrši na izlazu iz EU, aerodrom... Ovde u Švedskoj čak ne treba ići u bezgranični prostor, možeš uzeti povraćaj u bilo kojoj menjačnici... Jedino pri kupovini naglasi da je prodaja za državljane koji nisu u EU, pokažeš pasoš, dobiješ papir...

Hvala na odgovoru. I još pitanje, koji je procenat poreza, 20%? Recimo da sam našao 950 SS za 320€ u nekoj prodavnici tamo, pa me zanima kad bi vratili porez koja bi mi cena bila...
Sent from Lumia 535 using Tapatalk.

Sve zavisi od visine pdv-a, tako da trebaš videti koliki je z Nemačku, ovde je 25%...

Ja sam odusevljen sa 950, mada imam jednu veliku zamerku. Greje kao furuna. Ozbiljan aparat samo tako.

^^ da vi's tek 950xl :d

Ja sam odusevljen sa 950, mada imam jednu veliku zamerku. Greje kao furuna. Ozbiljan aparat samo tako.

Obavezno nabavi kod kineza i konverter/adapter za koriscenje Continuum-a, radi za sve pare (ja sam ovaj moj model platio oko 16 evra).

Jel' moguće da toliko greju?
Je li gora situacija nego kod L930?
Jeste da sam se, za ovu godinu dana korišćenja, navikao da L930 greje, ali ne bih da takav - ili još gori - bude i model koga sledeći put uzmem.

Mozda da nam kaze u kojim prilikama mu se greje telefon? Sta radi s telefonom kad mu se to desava.

Verovatno igrice ili tokom punjenja sto je i normalno. Mozda nije update-ovao windows na poslednju verziju jer je problem grejanja resen u poredjenju sa vanila verzijom OSa jer je nekoliko clanova koji poseduju 950ice potvrdilo da se telefon jedvla umlaci tokom snimanja 4k videa u trajanju od pola sata i jace. Igranje igrica na telefonu necu ni da komentarisem jer mi je suludo, bez 24", tastature i misa necu ni da pricam :D

@Boban69 podeli link za kupovinu tog adaptera sa drustvom :)

Ja koliko sam ukapirao, Microsoft je baš dobro uradio hlađenje, i baš kao što je neko već rekao, nekoliko članova je govorilo da im se ne greju telefoni, sem možda u 4k snimanju i nešto slično.

A ono se i ja slažem - igre na telefonu su mi bezveze. Mada i inače vidim igre relativno jednostavne, a ipak greju telefon. Kao što sam Mahjong pomenuo. Po meni to je pre loše urađena igra, nema teorije da je neophodno za nju da toliko koristi hardver. One neke trke - ajde to i razumem.

Ali ipak, dobro dođe mogućnost (u retkim trenucima) da se tako neke stvari rade na telefonu, a kad se nema nešto drugo pri ruci. Kad nisam imao ništa drugo, lepo mi je bilo i na 4" da gledam "Bračne Vode".:)

Ovo zamenjuje continuum, tj nije potreban MS-ov adapter od ~100$, dovoljan je i ovaj kinez?

Vrh Dno