Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Takođe i meni je Windows 10 dosta lepši od ostalih OS.

Sent from mTalk

Meni w10 ima baš profi look, ozbiljnije deluje od ostalih.

I ja bih da dodam nešto fontele je vr sve zajedno sa w10 vr vrhova ☺

Možda nema atraktivan ali ima unikatan izgled, za razliku od androida gde svaki proizvođač ima svoju varijantu, sve šareno pa se ti snađi. Gledam ljude u okruženju koji godinama koriste iste opcije isti telefon, a opet im svaki put treba vremena da nađu opciju koja im treba (veliki ping) :D plus kad uzme drugi android u ruke i opet gubljenje. Najbolji primer je moj kolega koji je godinama na androidu pa opet kad mu da neko telefon u ruke, treba mu bar minut da se konsoliduje. Meni kad daju wo, tačno znam gde je šta.

Razumem da je nekome neprivlačan, pa čak i ružan, ali meni je WP i dalje najlepši OS. Stvar ukusa.

Ja sam pre jedno 10 dana nabavio Lumiu 950 i mogu da kažem da je telefon odličan čak nije ni ružan kao što mnogi novinari pišu...fluidnost, ekran i kamera su ekstra....glavna zamerka je to što nema još uvek svih aplikacija koje bih ja voleo da instalriam a ima ih na androidu i iosu, iskreno nema čak ni toliko bagova koliko ljudi kukaju...tj. čini mi se da je to na sličnom nivou kao kod konkurenata.

Društvo, ima li koji operater po Beogradu izložen XL model?
U Knezu sva tri imaju poslovnice, i nailazim samo na regularni 950.

Društvo, ima li koji operater po Beogradu izložen XL model?
U Knezu sva tri imaju poslovnice, i nailazim samo na regularni 950.

Po nekada nemaju izložene ali imaju u šteku pa se isplati pitati zaposlene. Meni su tako pokazali Lumiu 650 koja nije bila izložena.

Izgleda da je novi firmware 01078.00038.16082.36019 update je preko ota

Meni je.... Zadnje ...014
Znači treba i ja da dobijem...

Prodaje ovih telefona je ispod očekivanja, bolje reći očajna je. MS će uskoro izgleda ponuditi opciju 1+1: Kupiš 950XL, dobiješ i 950.

IZVOR: NokiaMob

Prodaje ovih telefona je ispod očekivanja, bolje reći očajna je. MS će uskoro izgleda ponuditi opciju 1+1: Kupiš 950XL, dobiješ i 950.

IZVOR: NokiaMob

Ovo nije akcija 1+1 !!!

Ovo je akcija 1+0.912 !!!

A kad se ukaklulise i SoC onda je vec 1+0.875 !!! :p

E sad namerno necu da uzimam WP telefon!

I ja sam dok nisam se iznervirao sto je samo US/CA promo.

Da li bi mogla fora da se kupio ovo u US-a pa da mi neko donese vamo ili možda pošalje. Pitanje dal su sim free?

Pise da su SIM free oni koji se kod MSa kupe, znaci moze. Samo nemoj da ti salju inace ti dzaba, vise ce te ispasti nego da ih ovde kupis :)

A ja o L950 XL modelu...

Neka pricaju ovi mrzitelji sta im volja ali ta sprava je vise nego upotrebljiva...

Nazad
Vrh Dno