Pokazuje koliko praznog hoda imam a dokazuje da su droid i ios brži [emoji4]
Ne znam, nikad mi se nije desilo. Lažem, desilo se ortaku sa Idol mini pre dve godine.Možda jesu brži a pogotovo android koji kada se zapuca da bi ga otkočio moraš da skineš poklopac i izvadiš bateriju da li i to ulazi u prosek.
[YOUTUBE]TbavwikdUvg[/YOUTUBE]
@micro
Evo...
Samsung s6 je loš izbor za poređenje, jer previše agresivno gasi aplikacije.
Jel Android ili nije?
Jeste touch wiz ali je i dalje android.
Ne moze da poredimo samo sa Nexusom jer em nije prodat koliko i S6 em su razlicite specifikacije uglavnom.
S6 je odlican za poredjenje jer ima slican hardware.
Stim sto i nije bas poredjenje jer na snimku se lepo vidi wm10 moze da "drzi" samo sedam aplikacija. A opet je softverski fejl zvan s6 vise smooth em brzi
Pa sve jedno ga je unistio s6Ali sad odjednom nije fer porediti sa najprodavanijim Android flegshipom![]()
Ali sad odjednom nije fer porediti sa najprodavanijim Android flegshipom![]()
Pa sve jedno ga je unistio s6
Kakve veze ima sto je najprodavaniji (odlicno se prodaje ono sto se reklamira i ima armiju fanova, botova itd) kada vec godinama Samsung ima ubedljivo najruzniji, najzabloat-ovaniji UI uz ocajan multitasking? To nije merilo kvaliteta androida vec jos jedan dokaz kicha koji dolazi iz JK, od automobilske industrije do IT-a :d
Nexus 4 (model star skoro 4 godine) radi fluidnije i bolje multitaskuje od S6 koji ima drasticno brzi hardver, sta dalje da se prica?S6 brze ucitava aplikacije zbog brutalnog hardvera (soc i veoma brza memorija) ali to je sve od prednosti u odnosu na 4 godine star cist android (poredim samo sistem, fluidnost i MT, ne kamere, ekrane itd gde je S6 drasticno bolji, logicno)
Upravo to je tragedija ovih W10m beta, kad Sljamsung TouchWiz moze ''da ih izdominira'' :zgran: :d
Pa ono kada te s6 izdominira levo i desno, znas da si nego pogresio. Onaj svajp prelazak sa tiles u app list bi trebalo da srede pod hitno, lag je primetan sa meseca.
Taj lag postoji da se ne lazemo .
Sent from mTalk
Pa ne bih se bas slozio drugar sa androidom na nexus 4 ima mnogo problema msm mozda je izolovan slucaj ali ne znam.
A sto se tice proedjenja sa S6 bas naprotiv i treba da se poredi.
Jer jedna od mana androida je upravo to sto ga skoro svaki proizvodjac izbogaljise.
Sve to ulazi kad se gledaju prednosti i mane jednog sistema.
Nego opet bezimo od teme. Ja sam svesno postavio klipove jer se poredi lumia sa androidom i iOS.
Naravno vidi se da su se oba pokazala bolje u skoro svim slucajevima.
I u ovoj fazi vidi se da je Windows 10 sporiji .
Kad tome dodamo i nedostatak aplikacija stoji da je i andorid i iOS u vecini stvari bolji sistem.
To je potpuno jasno ja mislim skoro svima nama.
Ja licno ostajem na Windowsu 10 i kupujem L950 iz par razloga:
Izgled i elegancija windowsa.
Isti dizajn i osecaj i skoro isti sistem na telefonu na mom laptopu i na mom PC sto mi je velika prednost.
I jos jedna jako bitna stvar... Meni zavrsava posao potpuno. Ne pogadja me nedostatak aplikacija imam sve sto su mi potrebne.
I jos jedna stvar volim mat dizajn lumie i uvek cu da ga biram pre nego bilo koji od ovih staklenih i metalnih telefona.
I funkcionalnost izmenjive baterije microsd itd...
[YOUTUBE]SxdaED9Y99A[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari