Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Ok.
Tnx

Sent from my Metal using Tapatalk

L950XL je vrhunski telefon. Od Windowsa ni ne može više da se izvuče...

Jesi probao 4g VIP na njemu? Zanima me bas kako to radi na mestima gde je rn3p imao low UL?

Moje mišljenje je da je MS mogao malo bolje da odradi neke stvari, recimo bar što se tiče njihovih aplikacija; da rade bar jednako dobro kao na Androidu.
@alfa; brzine na 950xl nisam primetio da se nešto razlikuju u odnosu na rn3. Doduše, oba su na Telenoru sada.

E, da... ono sto si pomenuo za gubljenje tastature. Zvuci glupo, ali meni se cesto desava na wp fonu da ili nestane ili me izbaci na Start.
Ali sam primetio da posto retko uzmem wp fon uopste da je do pritiska back/home tastera. Mnogo je lakse da se pritisnu, a ne primeti se, nego na Androidima bez home tastera.

Meni se dešava da se tastatura izgubi kad se telefon ugasi, što je zbog baterije koja broji svoje poslednje dane. Tačnije radi, pojavi se, ali telefon ne reaguje ni na kakve inpute.
Action Center kad povučem odozgo takođe tad ne radi, pa moram da restartujem telefon nekoliko puta ne bi li proradio.

Sent from mTalk

Meni se dešava da se tastatura izgubi kad se telefon ugasi, što je zbog baterije koja broji svoje poslednje dane. Tačnije radi, pojavi se, ali telefon ne reaguje ni na kakve inpute.

Action Center kad povučem odozgo takođe tad ne radi, pa moram da restartujem telefon nekoliko puta ne bi li proradio.

Sent from mTalk

Zar su toliko ocajne baterije na lumiama, zasto tako kratko traju??

Mislim da ih ubija super charger. U početku je bilo kao OK, s tim što se mnogo puta desilo da MS s**** potrošnju sa nekakvim update-om.
Ali random restarti i gašenja su sve češća, ovo je do baterije a ne do OS-a.
Nemoj to ništa da te čudi. Npr drugar je skoro menjao bateriju i staklo na S7 Edge posle godinu dana korišćenja i bukvalno je progledao što se tiče autonomije i potrošnje.

Sent from mTalk

Necu kupiti WP :(
Juce mi je bratanac potvrdio da je WP platforma ugasena i da je dalji razvoj i egzistencija postojecih aplikacija, samim time, pala u vodu...
Zao mi je zarad toga.
Bye, Bye WP :(

Poslednja izmena:
Juce mi je bratanac potvrdio da je WP platforma ugasena i da je dalji razvoj i egzistencija postojecih aplikacija, samim time, pala u vodu...
Zao mi je zarad toga.

A tvoj bratanac je ? :)

Sent from mTalk

Zao mi je zarad toga.

Cek daj neki info sta kaze da ce biti sa WP? Jel misli i na W10m?

Poslednja izmena:
@neogeo kazi bratancu da nauci da kotisti google search ;)

Sent from mTalk

Zao mi je zarad toga.
Pa gde je taj bio da nas obavesti na vreme?Doduse imamo i mi ovde "bratance" koji pricaju istu pricu vec par godina ;)

Pa pričaju, samo nema ko da sluša. Kada MS servisi bolje rade na Androidu, čemu nada?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jesam kod kuma juče... 950 je završio o zid.

Iznervirao se što još radi... Pokazao mi koje ringtonove ima, pa mu stoji loading nekoliko sekundi, a kod mene na Androidu instant otvara spisak melodija.
I browser se raspada. Edge je smejurija.

Sta ti hoces da projektujes zgradu na telefonu pa ti treba browser?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

To sto neka osnova (browser) ne postoji je pravi promasaj.

Ma sta se nervira, nek baci to sa terase i brzo na droid, rekao mi bratanac da na droidu niko nikada nije imao problema...

Sent from mTalk

Neka ga umota u 20€, pa onda baci... Da ne stoji dugo...
Stvarno nemam gore napomenute probleme...

Drugar ima 830 i razbijeno staklo u jednom cošku, iako je u nekom hard case-u. Pitam ga kako je razbio staklo, on mi pokaže... Kad telefon počne da mu zabada on ga tresne na pod i ostavi ga tako 5-10 min dok se ne smiri. Posle ga podigne i restartuje. Kaže da je to bolje po telefon jer bi inače leteo u Savu... Čeka da mu istekne ugovor i kupuje iphone.
Hard case je kupio da telefon koliko-toliko preživi susret sa podom.

Iznervirao se što još radi... Pokazao mi koje ringtonove ima, pa mu stoji loading nekoliko sekundi, a kod mene na Androidu instant otvara spisak melodija.
I browser se raspada. Edge je smejurija.

Jel i sms listu ucitava dugo ? malo je nneverovatno da ringtone listu ucitava puno, bar kod mene je ucita posle 10 s a sms poruke za oko 30s. Podnosljivo s obzirom sa sam telefon bootuje sistem oko 3 min , malo krace nego na Z2 gde je to bilo oko 2 min sa bas puno app.

Moglo je to sve biti mnogo mocnije :(

Poslednja izmena:
Zezaš da mu treba 30 sec za sms poruke?

Jel i sms listu ucitava dugo ? malo je nneverovatno da ringtone listu ucitava puno, bar kod mene je ucita posle 10 s a sms poruke za oko 30s. Podnosljivo s obzirom sa sam telefon bootuje sistem oko 3 min , malo krace nego na Z2 gde je to bilo oko 2 min sa bas puno app.

Moglo je to sve biti mnogo mocnije :(

Ček, ček, ček jesam li ja ovo dobro razumeo: Kad klikneš na aplikaciju za SMS poruke treba joj 30s da učita?

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno