L950XL je vrhunski telefon. Od Windowsa ni ne može više da se izvuče...
Meni se dešava da se tastatura izgubi kad se telefon ugasi, što je zbog baterije koja broji svoje poslednje dane. Tačnije radi, pojavi se, ali telefon ne reaguje ni na kakve inpute.
Action Center kad povučem odozgo takođe tad ne radi, pa moram da restartujem telefon nekoliko puta ne bi li proradio.
Sent from mTalk
A tvoj bratanac je ?Necu kupiti WP
Juce mi je bratanac potvrdio da je WP platforma ugasena i da je dalji razvoj i egzistencija postojecih aplikacija, samim time, pala u vodu...
Zao mi je zarad toga.
Bye, Bye WP
Sent from my Metal using Tapatalk
Necu kupiti WP
Juce mi je bratanac potvrdio da je WP platforma ugasena i da je dalji razvoj i egzistencija postojecih aplikacija, samim time, pala u vodu...
Zao mi je zarad toga.
Bye, Bye WP
Sent from my Metal using Tapatalk
Pa gde je taj bio da nas obavesti na vreme?Doduse imamo i mi ovde "bratance" koji pricaju istu pricu vec par godinaNecu kupiti WP
Zao mi je zarad toga.
Bye, Bye WP![]()
Pa pričaju, samo nema ko da sluša. Kada MS servisi bolje rade na Androidu, čemu nada?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Pa newergeoA tvoj bratanac je ?![]()
Iznervirao se što još radi... Pokazao mi koje ringtonove ima, pa mu stoji loading nekoliko sekundi, a kod mene na Androidu instant otvara spisak melodija.
I browser se raspada. Edge je smejurija.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Jel i sms listu ucitava dugo ? malo je nneverovatno da ringtone listu ucitava puno, bar kod mene je ucita posle 10 s a sms poruke za oko 30s. Podnosljivo s obzirom sa sam telefon bootuje sistem oko 3 min , malo krace nego na Z2 gde je to bilo oko 2 min sa bas puno app.
Moglo je to sve biti mnogo mocnije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari