s4 koji je stavljen u 1020 nije običan s4 već je modifikovan, lepo on radi sa slikama od 30+ mpix, ali to apsolutno nema veze sa windowsom, tj. operativnim sistemom... ako ćemo već o tome windows 10 lepo radi na njemu, bolje nego na nekim retardiranim lumijama sa 1gb rama koje imaju punu podršku za win 10. ono što je nedopustivo je to da ne postoji stabilan w10 build za 1020, na kome radi sve, da su hteli mogli su to da urade, ali ne, pokazali su korisnicima srednji prst i tako su se lepo korisnici okrenuli ka drugim firmama. sad ćemo da vidimo šta će androkia da donese, možda stave neku krštenu kameru u nokia 9 ili 8 kako će već da se zove.
Ma ja sam prvi pljuvao ms dok sam imao tu 1020, medjutim vremenom se glava ohladi i vidis da je to itekako neisplativo da podrzavaju, pa nije to nesto Sveto pa da mu toliko daju paznje [emoji33]
Low end nije tu da impresionira, nemas ti savrseni low end aparat, svaki ima izrazenu manu u odnosu na druge jace telefone...
Podrska na 2god, max 3 i to je to...sta si mislio da ce zaista 1020 da ima podrsku kakvu ima 950, ma loool.
Moze da ima i 4GB rama ako je slab procesor nema tu vajde... Eto testiraj i na PC-u stavi neki stariji dual core iz 2007 i narokaj mu koliko hoces rama , neces se odeseviti.
Za servise se slazem, to im je veoma jadan potez ali sta reci, moze im se... Tako se i nama moze da biramo, mozda i nikad vise MSovo.
Evo valjda si ispratio ovu vest pre mesec dana
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/22261_Lumia_Camera_for_the_1020_retu.php
L epo kazem , moze im se, sto posle toliko vremena vracaju Lumia Cameru na 1020

pa bolja je, a i ocigledno neko iz njihovog tima koristi te telefone.
Dona sigurno ne.
Dok je bila Ms & Nokia , to je sve bilo na drugom nivou, cim su ih ovi kupili sve je osstalo degradirano.
Modeli 950/xl su iskraceni za ko zna koliko opcija, i ko zna sta su sve hteli, vremenom cemo saznati...
Sent from Mumia 950