Ma kakvi, placas debelo preko cene za ime, sto ima smisla samo ako hoces da podrzis ltt.Ćao svima,
Da li je neko uzimao LTT šrafcigere?
Da li vrede novca?
Zanemarimo kakav je on lik itd itd, mene samo zanima u ovom slučaju kvalitet alata.
Naravno šrafcigeri bi mi trebali za računare i sl.
Ovo ti je resenje:Poslednjih 25 godina korstim onaj zuti srafciger sto je dolazio uz Zastava automobile. Namagnetisam na akumulatoru i od tada nema konkureciju. Jedini problem su visoki cooleri, sto je Duke napomenuo.
iFixit kompleta imam nekoliko, kao i one kopije iz Lidla (Parkside).
Ако је за профи употребу погледај PB Swiss tools, постоји фирма која их увози код нас, али раде само са фирмама. У случају да је за поправке у "кућној радиности" Wiha је један од више добрих избора.Da li neko ima iskustva sa ovim šrafcigerim aza preciznu mehaniku ?
Wiha 42991 Set preciznih odvijača Picofinish® proreza, Phillips 7 delova
Set preciznih PicoFinish odvijača 7 kom Wiha W 42991 Set preciznih PicoFinish odvijača 7 kom Wiha W 42991 je profesionalni set od sedam električnih...www.prodavnicaalata.rs
Imam nesto slicno, citav set, odlicni.Ovo ti je resenje:
Stanley Odvijač Fm pozidriv Pz1 x 250mm 0-65-336
Karakteristike Stanley odvijač FatMax PZ1 x 250mm (0-65-336) Tip: PZ1 Dužina: 250mm Dvokomponentna plastična ručka Mekana drška za smanjenje umora Možda će vas zanimati i ostali modeli Stanley alata.www.shoppster.rs
Ma ne vredi to te pare stvarno kupis set srafcigera za te pare bez drkavih nastavaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari