Šta je novo?

lowkey stand

ima ih raznih, samo se nadam da onaj power adapter koji dolazi uz nju radi u opsegu 100-240V da ne moram da se smaram i trazim odgovarajuci sada.

Veoma veoma interesantno. Možda bi mogla i neka kopija da se napravi... :d:d:d

^to bi bilo odlicno, posto je ovako prilicno skupa. Sa postarinom izadje oko 100e. Realno, preskupo.

Pa i jeste obzirom da tu nema ništa puno... Palo mi napamet da bi se moglo to lijepo napraviti, a može da se napravi i malo veće. Uzme se jedan neki USB hub, napravi nosač za njega koji se ušarafi u taj stand i to je to... A može i nekoliko hub-ova lančano, za one koji plaču za USB konektorima... ;) :d:d:d

Jos da ima mesto za odlaganje bezicnog majtija... li recimo policu za 7-8 slim CD ova, recimo sa leve strane (gde su desno USB-ovi). Cisto za OS diskove ili za prazne, da je uvek par pri ruci...

Edit: a ako se stavlja pod iMac, ima smisla negde pozadi ubaciti i TV tuner, postolje za iPod, citac kartica...
Ja planiram (evo vec 4 meseca, a pocetak radova nije ni na vidiku :( ) postolje za MBP, sa svim tim, mozda i nekim vecim HDD-om i ekstrnom zvucnom.

Poslednja izmena:
^mighty moze da stane na to postoje, nije problem, ako ne moze na ovaj model moze na onaj gde su konektori sa strane. Stici ce mi za 2 nedelje apx pa cu fotkati i poslati utiske (poslato je iz USA u petak).

Epic order :d U zemlji Srbiji...
Sad me zovu na carinu da im donesem fakturu i dozvolu za uvoz :D WOW ! koji su to Vogoni...

A posle te dozvole će ti tražiti dozvolu za nošenje, pa onda dozvolu za držanje :d

tjah sledeci put cu reci prijatelju da drmne nalepnicu za radioaktivni materijal da se tetke na carini ne bi zbunjivale :d

stigao napokon !

Mnogo je lep, to je prvi utisak.
izrada i obrada su fenomenalne. Najveca dobit je tih dodatnih 4-5 cm sto je podigao monitor i sada je na pravoj visini za mene. To je definitivno pravi pogodak. Druga jako lepa stvar je USB HUB koji je na pravom mestu za mene. Ima 5 portova i imam jos 2 na tastaturi tako da imam 7 vrlo pristupacnih USB portova, nema vise zaranjanja iza racunara i bockanja i pipanja. Treca dobit je prostor, mis i tastatura se lepo spakuju na stand i ispod standa i sve izgleda vrlo uredno. Cetvrta isto tako bitna dobit je totalno amortizovanje mikro vibracija koje postoje na iMac-u. Ja sam nevidjen freak po pitanju buke, vibracija, etc... na ivici sam da budem poslat na posmatranje. Ovaj komad pleka je skroz upio ono malo vibracija koje su postojale.
Sve u svemu kad se podvuce crta, odlican gadget, over priced svakako, ali onaj ko moze da ga priusti bice jako jako zadovoljan.
Malo kasnije cu ga fotografisati da vidite kako to izgleda uzivo - bez marketinskih nasminkavanja u photoshopu :)

pozz
M

skroz su bili super, platio sam neki pdv i carinjenje i usluge poste apx oko 800-900 din

Tutto completo 900 din ili samo uslugu pošte? :)

sve zajedno.

Ali mislim da je to kod nas poprilicna lutrija. Naime, vise nisam siguran da li postoji i dalje onaj limit od $100 do kojeg se roba ne carini, ili je sve prepusteno od carinika do carinika pa kako on tumaci...

Poslednja izmena:
Vrh Dno