Šta je novo?

Lost Planet za PC :)

Evo i ja da iznesem utisak za ovu igru. Skinula se jutros i mogu vam reci ja sam zadovoljan. Igra nije losa, stigao sam do trece misije (malo sam igrao) samio me malo nervira sto iskacu prozori za konzolu tj, kako se upravlja ali u globalu ok.

zjuuuu koje dranje :wall: Reci mi, zasto ne odes ovde recimo i ne narucis robu koju god oces postom ? (nasa ista ta radnja ne salje postom kolko znam). Snadjite se malo. Imate i bus povratna karta HN-BG-HN recimo za oko 3000 dinara, pa kad se skupi vas dvoje-troje da vam treba grafickih isplati se debelo...Voz je oko 2600 din povratna NS-BAR-NS...

Pa, i nije neka razlika u cenama kod nas i u HR, baremo onoga sto ima i kod nas i kod njih :). A i nema GTS-a, vec samo GTX

Jel moze mala pomoc: Sta sada da radim u 7 poglavlju kada nacem Lukinog burazera, izbaci me na cistinu nemem nikakav objektiv i ima gomila aliena koji me razvale?

lost planet je nasminkano fensi djubre!!!!!ok grafika ali gameplay! imam osecaj kao da igram neku igru na sega mega drive 2 :)

lost planet je nasminkano fensi djubre!!!!!ok grafika ali gameplay! imam osecaj kao da igram neku igru na sega mega drive 2 :)

zato STALKER rula...vrhunska akcija ;) Mutirani kerovi kojima treba 3 metka iz gloka ili dva iz kalasha da bi umrli...to je prava zabava, a ne ovaj lost planet. Decko, idi igraj PES ili tenis ili sta god inace igras od te "lake zabave". Kladim se da i redovno posecujes utakmice i da se deres i pevas ulicom kad si pijan...Sa grafickom koju imas nije ni cudo da imas osecaj kao da se igras na sega mega....

edit: zasto newcomer-i imaju osecaj kao da su pozvani da dodju na ovaj forum da bacaju trolovanje kao da smo mi priglupi i jedva cekamo tako neko misljenje i tako neki post :wall: Mislim, s'neba pa u rebra. Razumem da se nekom ne svidja nesto, ali cisto pljuvanje bez obrazlozenja mi nikada nece biti jasno (sem kod nekih koje svi znamo iz 100 drugih tema i znamo sta vole/ne vole). I dodje 'Dog sa athlonom 3000+ i 7300gt i ne moze maltene ni da igra lost planet u kvalitetu dovoljnom da bi uzivao u igri, vec mu secka igra i nervira ga to i kao po zakonu napljuje igru samo zato sto nema kao u stalkeru da se podesi kvalitet grafike na opciju: "daj mi krshinu samo da radi" i dodje da ovde sa svima nama podeli svoje misljenje zasnovano na njegovoj iziritiranosti sto mu igra ne radi dobro za svih 200e kolko je dao na upgrade racunara. :trust:

Poslednja izmena:
ja nisam ni rekao da imam dobar kompijuter ali sam jednostavno izneo svoje misljenje o igrici koja mi za tvoju informaciju radi 100x bolje nego stalker,ako si se licno osetio pogodjen ovim sto sam pisao za usrani lost planet idi negde drugde leci komplekse!

ja da idem da lecim komplekse ?! :zgran: Pogledaj svoj post pre ovog ! Meni je LP ok igra, arkada za ubijanje vremena, bas kako ju je capcom i zamislio. Igra je bila hit zesci za xbox360 (iako mozda i nije bas tako dobra) i retko ko joj je dao losu ocenu, a onaj ko jeste barem je obrazlozio i zasto, za razliku od tebe...Nisam ja povredjen tvojim pisanjem, ja sam samo reagovao na pisanije koje ti i jos neki novodosli ovde ostavljate. Ima sve vise likova koji ulete na forum i ostave post u nekoj temi tipa "ja se ne slazem" "ovo je *ranje" "gde da skinem krek" "zasto dvd9 ne staje na dvd5"...Niti citate ista, niti pretrazujete, a od tebe jos samo ocekujem da sutra okacis temu "kako da klokujem a64 am2 3000+" ili "koji kuler da kupim" i to je to. Uzivaj. ;)

:wave:

edit: ah pa da, vec si okacio temu "sta da kupim - ddr2" ...logicno...Zasto bi ti ista citao od arhive sa 100 takvih tema kad je lakse da okacis novu aka "jedan burek za poneti"

PS. ...ne pise se kompijuter...

Poslednja izmena:
Dokaz da se ne mora biti ne znam ni ja koliko pismen da bi se pravilno rasuđivalo o igrama :) Nije da čovek nije u pravu. :) Doduše, nije ok reći da je igra đubre, ali meni se to nije dopalo još na Xboxu, gde je reklamiran kao ultramegagiga, pa ni posle na PCu. Naravno, uvek ima onih koji će uživati u LP, kao što ima onih koji uživaju u NFS, Simsima, WoWu itd.

edit: a prezren sam i kao hejter Stalkera :)

edit2: sve ovo ne znači da ne treba da koristi search kada se raspituje koju DDR2 memoriju da uzme...

Poslednja izmena:
@ gx-x posto se tebi svidja igra kao i meni ajde malo pomozi oko onog 7 poglavlja.
Idem ja da igram pa ako ne uradim nista....

Poslednja izmena:
I ovde mora atak na stalker? BRE.
@Gx: Stalker je za ovo MAMA.Mutirane kerove ubijas ODMA kad bi znao da igras!!!Nemas bre pojma i NJUB si za pucacine i to treba da priznas otvoreno. :d

Poslednja izmena:
@Filipenko:

ni meni igra nije neki segamega naslov, cak mi se u pocetku uopste nije svidela zbog onih buba, medjutim posle nekog vremena dobijes onaj feeling sasvim solidnog napucavanja, malo price i cut-scene-ova, opustena arkada, ides pucas, fino izgleda, ne zamras mozak previse...takav je zanr, a u tom zanru je igra jedna od boljih, mada je meni licno Infernal bolji recimo...Ne bih ove dve igre poredio sa drugim zanrovima, recimo glupo bi bilo porediti sa oblivionom ili diablom ili NFS-om. Ako nisi ljubitelj zanra (nekog, recimo ovog TPS) normalno je da ti je igra bzvz (ne govorim tebi licno Filipe, vec uopsteno), bice ti bzvz i infernal i LP i God of War i RE serijal....

@nex999:

mozda si u pravu, mozda je i samo zbog toga sto sam igru presao na HARD :p Mozda je stalker ipak bikov izmet :d Sasvim sam siguran da ako opet budem hteo da idem na duge virtualne setnje i da posecujem socijalne podrume - Stalker je pravi izbor :wave:

Poslednja izmena:
Pa naravno!Fenseraj je passe.Socijalni podrumi.HELL YEA :D
Kako ti bre ne dosadi sveopsti optimizam i pozitiva u igrama...kad je shit vreme napolju stalker jeste pravi izbor :) i to na hard tezini naravno :)
Da ne bude totalni off: Lost Planet jeste Ok igra, ali neke stvari su bas iritantne:
-igra je SIMBOL konzol porta u pravom smislu tih reci.Cak se nisu "smarali" da prerade menije i mapiranje dugmica za mis i tastaturu.
-U SVEMU je ista kao raniji naslovi ovog tipa (DMC, trci/pucaj/seci/skupljaj zetone).Ali uz nasminkanu grafiku.
-S obzirom da su se od tada pojavili neki novi naslovi koji daleko bolje izgledaju a rade neuporedivo bolje, sad se vidi i koliko je LP shuntav po pitanju grafike i zahtevnosti iste.
Meni je prica priglupa, al to je cisto subjektivni utisak...
Ok, zabava, to stoji.Ali da je igra megahit, to cist apsurd...

slzem sa svime, ali jednostavno - to je dovoljno za igru tipa LP... :S: To bre napucavas okolo pola sata-sat, i posle radis nesto drugo...Stalker nemosh' igrati pola sata, mozes ali...ne vredi porediti zanrove...

@Filipenko:

ni meni igra nije neki segamega naslov, cak mi se u pocetku uopste nije svidela zbog onih buba, medjutim posle nekog vremena dobijes onaj feeling sasvim solidnog napucavanja, malo price i cut-scene-ova, opustena arkada, ides pucas, fino izgleda, ne zamras mozak previse...takav je zanr, a u tom zanru je igra jedna od boljih, mada je meni licno Infernal bolji recimo...Ne bih ove dve igre poredio sa drugim zanrovima, recimo glupo bi bilo porediti sa oblivionom ili diablom ili NFS-om. Ako nisi ljubitelj zanra (nekog, recimo ovog TPS) normalno je da ti je igra bzvz (ne govorim tebi licno Filipe, vec uopsteno), bice ti bzvz i infernal i LP i God of War i RE serijal....

Potpisujem. Apsolutno se slažem sa ovim što si napisao, zato i pazim kada kažem "meni je bezveze", "meni nije nešto" itd. :) Mada ja generalno volim TPS, ali eto, baš pomenuti Infernal i LP mi nisu legli. God of war je tužnjikavo bezvezna igra, opet meni, odnosno kada je moj ukus u pitanju. Džaba mu sva popularnost kada je samo neko bezglavo šibanje sa kičerajskim blještećim mačevima :)

Jako smesno mi je sto se unosi toliko filozofije i apstrakcije u celu pricu, a ljudi zele samo da naprave igru koja ce im doneti brdo love, a igre su tu pre svega da te zabave.

To me podseti na tumacenje pesama nasih pesnika na casovima srpskog gde se izvlace ne znam ni ja kakvi sve zakljucci sta je pesnik hteo da kaze, a u sustini kada bi i sam cuo sve te analize, smejao bi se do suza, jer verovatno je u momentu inspiracije i poleta nalupetao stihove kojima je hteo da kaze nesto sasvim prizemno ili, vrlo cesto ni sam nije znao sta ce ispasti na kraju :)

Lost Planet je odlicna zabava (doduse, meni samo do negde 5. misije), o igranju igre vise puta ne mogu da sudim, jer nijednu SP kampanju nisam presao dva puta, prosto mi to nema nekog smisla (Cak ni moj omiljeni GR nisam igrao vise puta u SP). Gledajte na igre kao na igre, zabavite se, igrajte onoliko koliko imate vremena, ili pokusajte zdravo da rasudite koliko bi trebalo da trosite vreme na igranje. Sve je u sustini vrlo jednostavno, ali vi ga komplikujete do dzadza brate.

zato STALKER rula...vrhunska akcija ;) Mutirani kerovi kojima treba 3 metka iz gloka ili dva iz kalasha da bi umrli...to je prava zabava, a ne ovaj lost planet. Decko, idi igraj PES ili tenis ili sta god inace igras od te "lake zabave". Kladim se da i redovno posecujes utakmice i da se deres i pevas ulicom kad si pijan...Sa grafickom koju imas nije ni cudo da imas osecaj kao da se igras na sega mega....

Jeste da je coveku bio jedan od prvih postova,ali kazes mu da igra PES,uz to hvaleci ovo konzolasko sra*e a pljujuci na STALKER koji cak ima malo Fallout smeka! Ma daaaj!!

Igra je bila hit zesci za xbox360 (iako mozda i nije bas tako dobra) i retko ko joj je dao losu ocenu

I sta sad? Bila je hit na konzoli,na PC-u nema sanse da je hit.

zanimljivo je kako jedni od najvecih "konzol-pljuvaca" na forumu odjednom postaju "blagi" prema lost planetu npr. koji je "made in capcom" 1000000% kao i zadnjih 12 godina pocevsi od prvog RE-a i DMC-a.no,kada je tred o konzolama onda se taj isti capcom,namco,konami itd... pljuje na sva usta ali kada im podari malo "konzolaskog ******" na omiljenoj im masini za igranje (pc) onda odjednom postaje: "ok,dobro je,nije lose,super grafika,napucavanje..." :trust:
zaboravio sam...to su sve ovi "profi/poceo sam da igram igre kada se pojavio krstic na sred ekrana/3d akceleracija" gameri :D
i btw stalker je super igra kad'se mod-uje dobro ;)
ovo je najzanimljivije:
Jako smesno mi je sto se unosi toliko filozofije i apstrakcije u celu pricu, a ljudi zele samo da naprave igru koja ce im doneti brdo love, a igre su tu pre svega da te zabave.
pa si resio i ti malo da filozofiras a? :d
nemam pojma da li se doticni seca koliko je energije (negativne naravno) trosio u pljuvanju "zabave" i velicanju nekakvog "taktickog i pametnog pc only" gameplay-a u svakom tredu za konzole?
nesto se u medjuvremenu promenilo?porastao si malo?skapirao si poentu?priznaj slobodno nije to tako strasno ;)
p.s.znam da ce (obojica mozda :)) sada da krenu u "pro forum crawling" filozofiju,ali dzaba vam :D iskakali ste sebi u usta sto puta kao i space za napajanja i to je to ;)
sad'vam ostaje samo da se vadite na staru dobru "nisam ja tako mislio/ivke lupeta" u onih (po slobodnoj proceni) hiljadu+ postova :wave:

zanimljivo je kako jedni od najvecih "konzol-pljuvaca" na forumu odjednom postaju "blagi" prema lost planetu npr. koji je "made in capcom" 1000000% kao i zadnjih 12 godina pocevsi od prvog RE-a i DMC-a.no,kada je tred o konzolama onda se taj isti capcom,namco,konami itd... pljuje na sva usta ali kada im podari malo "konzolaskog ******" na omiljenoj im masini za igranje (pc) onda odjednom postaje: "ok,dobro je,nije lose,super grafika,napucavanje..." :trust:
zaboravio sam...to su sve ovi "profi/poceo sam da igram igre kada se pojavio krstic na sred ekrana/3d akceleracija" gameri :D
i btw stalker je super igra kad'se mod-uje dobro ;)
ovo je najzanimljivije:

pa si resio i ti malo da filozofiras a? :d
nemam pojma da li se doticni seca koliko je energije (negativne naravno) trosio u pljuvanju "zabave" i velicanju nekakvog "taktickog i pametnog pc only" gameplay-a u svakom tredu za konzole?
nesto se u medjuvremenu promenilo?porastao si malo?skapirao si poentu?priznaj slobodno nije to tako strasno ;)
p.s.znam da ce (obojica mozda :)) sada da krenu u "pro forum crawling" filozofiju,ali dzaba vam :D iskakali ste sebi u usta sto puta kao i space za napajanja i to je to ;)
sad'vam ostaje samo da se vadite na staru dobru "nisam ja tako mislio/ivke lupeta" u onih (po slobodnoj proceni) hiljadu+ postova :wave:

Kada bi naucio da citas sa razumevanjem, mozda bi i mogli da diskutujemo, ali definitivno citas povrsno, i samo ono sto ti odgovara. Predlazem da procitas ponovo sve moje postove i pokusas da upotrebis mozak, ako ga uopste imas, jer na osnovu svega sto pises zaista nemam nameru da beskonacno pricam u prazno nekome ko je apsolutno neinteligentan i povrsan. Ako kazem za neku igru da mi je ok, da mi se svidja, to ne znaci da je odmah u rangu sa igrama koje su po mom ukusu sam vrh. Probaj malo da otvoris svoj uski spektar shvatanja i bice nam svima lakse ... Ok? Ponovicu ti jos jednom, posto vidim da imas problema sa razumevanjem, i to slikovito ... Nije sve Zvezda - Partizan? Jasnije?

Poslednja izmena:
Kada bi naucio da citas sa razumevanjem, mozda bi i mogli da diskutujemo, ali definitivno citas povrsno, i samo ono sto ti odgovara. Predlazem da procitas ponovo sve moje postove i pokusas da upotrebis mozak, ako ga uopste imas, jer na osnovu svega sto pises zaista nemam nameru da beskonacno pricam u prazno nekome ko je apsolutno neinteligentan i povrsan. Ako kazem za neku igru da mi je ok, da mi se svidja, to ne znaci da je odmah u rangu sa igrama koje su po mom ukusu sam vrh. Probaj malo da otvoris svoj uski spektar shvatanja i bice nam svima lakse ... Ok?

Nemoj tako,on je najpametniji covek koji posecuje ovaj forum,sve zna bolje od ostalih...:wall:

zanimljivo je kako jedni od najvecih "konzol-pljuvaca" na forumu odjednom postaju "blagi" prema lost planetu npr. koji je "made in capcom" 1000000% kao i zadnjih 12 godina pocevsi od prvog RE-a i DMC-a.no,kada je tred o konzolama onda se taj isti capcom,namco,konami itd... pljuje na sva usta ali kada im podari malo "konzolaskog ******" na omiljenoj im masini za igranje (pc) onda odjednom postaje: "ok,dobro je,nije lose,super grafika,napucavanje..."

Ko bre to prica. Grafika ima BLOOM, kao i sve konzolne igre boje i osvetljenje su dobro ukomponovani da dizu utisak. Sneg je lep, dok su po pravilu same teksture vrlo cesto siromasne. Napucavanje brzo gubi draz, oruzije je meh... a tek oruzije na meku je bzvz. 3 tipa roket lanchera koji rade istu stvar, ljubicasti i plavi laser... Jos sam se zaebo i igro na medium, 100 buba oko mene i ne pogadjaju me, wtf?

@ivke76:

po tebi znaci: ili kupim konzolu i automatski moram da mrzim PC ili ako imam PC ne sme da mi se svidi Lost Planet zato sto je sa konzole ?! wtf man ?!

@DAS:

sve ono smo prodiskutovali par postova pre tvog, pa ako te zanima tacno sta sam mislio molio bih te da procitas ono sto sam vec pisao, sve smo vec filipenko i ja prezvakali oko toga. LP je ok ako volis takav zanr i tip igara. Ako ne volis - pa logicno da je gameplay krsh. Poenta je da ne moras da ides u svaki "Sims" topik da kazes koliko ti je ta igra debilna ili krsh ili sta god, posto ima ljudi koji to igraju i ne interesuje ih sigurno recimo moje nekonstruktivno misljenje o Simsima :p Napao sam coveka jer je dosao i istrolovo se. Nit je obrazlozio, nit je koristio umereniji recnik, vec kao sto napisah, s'neba pa u rebra...Mislim da sam bio dovoljno jasan.

:wave:

Da se razumemo:uopste ne spadam u one koji se setaju po temama i troluju neke igre koje cak i ne igraju,i to samo zato jer im se igra ne svidja a drugima se svidja.Ne ulazim u to ko sta voli.Ja sam te napao(da tako kazem :)),jer si poslao coveka da igra fudbal govoreci kako je LP extra a Stalker sran*e.Izvini ali ja na to moram da reagujem.Uz to ovo uopste nema veze s tim sta ste Filipenko i ti diskutovali.

OK,svidja ti se LP,meni ne i to e to,Sta sad! :wave:

drugar, jedno je kad ti kazes "meni se ovo ne svidja, suvise mi je konzolaski, ne volim taj tip igara, vise volim FPS. Smeta mi DOF, ne svidja mi se zahtevnost, bube su mi jako smorne" , a drugo je ono sto je 'Dog napisao. Kao sto si ti morao da reagujes na moj post sto sam ga poslao da igra fudbal, tako sam i ja morao na njegov (nisam morao...ali...). Stalker sam pomenuo jer sam par minuta pre mog posta video da covek postuje u stalker temi i odusevljava se doticnom igrom, pa sam ga onda video ovde...I opet kazem, ja znam sta ce filipenku, tebi, drajveru itd. biti krsh, a sta mozda i ne, pa kad filipenko dodje i napise "koji krsh" znam vec iz 1000 njegovih postova zasto mu se ne svidja, kao sto i ti mozda vec znas sta se kome svidja, a sta ne.

OK,svidja ti se LP,meni ne i to e to,Sta sad!

Pa nista, hihi :) Ko da si ti merodavan :d:d:d (salim se :p )

Gledao / probao LP na crossfire 2900XT, c2d 6700, 2 Gb nekog vrhbrate rama.
U cemu je poenta onako ruzne i dosadne igre, zar zaista ima jos ljudi kojima je ONO zanimljivo ?
Plus rezolucija je bila 1024*768 sve na hajhaj, i zasita nista narocito ne deluje, a nije ni bas glatko radilo.
Tuzno

Kada bi naucio da citas sa razumevanjem, mozda bi i mogli da diskutujemo, ali definitivno citas povrsno, i samo ono sto ti odgovara. Predlazem da procitas ponovo sve moje postove i pokusas da upotrebis mozak, ako ga uopste imas, jer na osnovu svega sto pises zaista nemam nameru da beskonacno pricam u prazno nekome ko je apsolutno neinteligentan i povrsan. Ako kazem za neku igru da mi je ok, da mi se svidja, to ne znaci da je odmah u rangu sa igrama koje su po mom ukusu sam vrh. Probaj malo da otvoris svoj uski spektar shvatanja i bice nam svima lakse ... Ok? Ponovicu ti jos jednom, posto vidim da imas problema sa razumevanjem, i to slikovito ... Nije sve Zvezda - Partizan? Jasnije?
heh,kao sto sam i napisao odmah ide: "gloop si,povrsan si,nemas pojma,nisi ukljucio mozak,ne mislim ja tako,nije sve crno-belo,itd..."...klasika forumaskih "pametnjakovica" nista nisam rekao a post count raste :p

@bold
hmmm zanimljivo,a opet evo na svaki moj post moras da odgovoris i to vredjanjem?sta si onda ti?uber neinteligentan i povrsan?ili te istina pogodila ;)

p.s.ako je sve tako kao sto si gore napisao sta te onda tera da uletis npr. u mgs4 tred i napises snake je gay(jedan od novijih primera starih ima kol'ko hoces)?i ako tebi nije sve crno-belo zasto ono sto ti se ne svidja npr. moras da ispljujes?ti si bas primer zvezde i partizana a kad'si sateran u cosak odmah ide vredjanje i kao sto sam i napisao: "nisam ja tako mislio/ti si gloop" fazoni
razumevanja ja imam oho-ho ali za razliku od tebe "run,run, stein is back" "e-penis enlargement" manijaka znam kad'je dosta raspravljanja ;)
ajd'sad napisi jos neku pljuvacinu pa mirno spavaj ;) i zapamti da ti je samo ego izgleda veliki pa moras ovde da vredjas ljude i tako se tesis :)
a evo ko shvata sve crno-belo:
@ivke76:

po tebi znaci: ili kupim konzolu i automatski moram da mrzim PC ili ako imam PC ne sme da mi se svidi Lost Planet zato sto je sa konzole ?! wtf man ?!

takodje napisao covek koji kada mu dokazes da nije u pravu primenjuje "tvoju" taktiku: "nisam tako mislio/ti si gloop/wtf omg" i bas kao i ti nastavlja da vredja/objasnjava u narednih x postova sta je "pisac" u stvari hteo da kaze i kako je bre nemoguce da je on negde pogresio...bah :S:

Nemoj tako,on je najpametniji covek koji posecuje ovaj forum,sve zna bolje od ostalih...:wall:

ti shiki stvarno imas neki problem covece!opet se nicim p(r)ozvan javljas ili ti bilo kakvo spominjanje spacemastera aktivira neku "defence skriptu"?kao i u tredu o napajanjima nisam te bre nigde pomenuo a javio si se kao da ti je space mladji brat koga treba ovde na forumu da branis?nisi mi jasan stvarno i sto je najgore napljuvaste me na pm (shabanske pretnje da i ne pominjem) iako je posle sam space na sred bencha postavio test koji dokazuje ono sto sam ja tamo pisao...strasno :wall:

heh,kao sto sam i napisao odmah ide: "gloop si,povrsan si,nemas pojma,nisi ukljucio mozak,ne mislim ja tako,nije sve crno-belo,itd..."...klasika forumaskih "pametnjakovica" nista nisam rekao a post count raste :p

@bold
hmmm zanimljivo,a opet evo na svaki moj post moras da odgovoris i to vredjanjem?sta si onda ti?uber neinteligentan i povrsan?ili te istina pogodila ;)

p.s.ako je sve tako kao sto si gore napisao sta te onda tera da uletis npr. u mgs4 tred i napises snake je gay(jedan od novijih primera starih ima kol'ko hoces)?i ako tebi nije sve crno-belo zasto ono sto ti se ne svidja npr. moras da ispljujes?ti si bas primer zvezde i partizana a kad'si sateran u cosak odmah ide vredjanje i kao sto sam i napisao: "nisam ja tako mislio/ti si gloop" fazoni
razumevanja ja imam oho-ho ali za razliku od tebe "run,run, stein is back" "e-penis enlargement" manijaka znam kad'je dosta raspravljanja ;)
ajd'sad napisi jos neku pljuvacinu pa mirno spavaj ;) i zapamti da ti je samo ego izgleda veliki pa moras ovde da vredjas ljude i tako se tesis :)
a evo ko shvata sve crno-belo:

takodje napisao covek koji kada mu dokazes da nije u pravu primenjuje "tvoju" taktiku: "nisam tako mislio/ti si gloop/wtf omg" i bas kao i ti nastavlja da vredja/objasnjava u narednih x postova sta je "pisac" u stvari hteo da kaze i kako je bre nemoguce da je on negde pogresio...bah :S:

ti shiki stvarno imas neki problem covece!opet se nicim p(r)ozvan javljas ili ti bilo kakvo spominjanje spacemastera aktivira neku "defence skriptu"?kao i u tredu o napajanjima nisam te bre nigde pomenuo a javio si se kao da ti je space mladji brat koga treba ovde na forumu da branis?nisi mi jasan stvarno i sto je najgore napljuvaste me na pm (shabanske pretnje da i ne pominjem) iako je posle sam space na sred bencha postavio test koji dokazuje ono sto sam ja tamo pisao...strasno :wall:

Klasika ... Laprdanje sve u 16 ... Jel ima neko da zabavi ovog lika tamo u Bgd? Druzite se ...

Ne kaze niko da nije mislio tako, vec ti nisi sposoban da shvatis, tu je koren ivketove ogranicenosti. Kroz jednu igru sublimira ceo spektar igara za konzolu, i infantilno donosi zakljucak koga bi se postideo i fetus.

Poslednja izmena:
@E sad se vec slazemo malo vise :wave:

Nego,sto svi napadoste Ivke-ta?

I sta ja radim u ovoj temi uopste? :)

zato sto Ivke cita forum i gleda i onda dobije erekciju na neciji post i pocne da trabunja nesto sto nikom nije jasno sem njemu. Uostalom ja ga ne napadam, nemam nista protiv coveka, voleo bih samo da mogu da razumem o cemu on prica, i da mi pokaze jedan post u kome je on nekada bio u pravu :S:

Nazad
Vrh Dno