mackOpolo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.12.2005
- Poena
- 320
Ima radnja i u Iloku, koja je na 50km od Novog Sada.
Jer moze na PM cene.
Ima radnja i u Iloku, koja je na 50km od Novog Sada.
zjuuuu koje dranje :wall: Reci mi, zasto ne odes ovde recimo i ne narucis robu koju god oces postom ? (nasa ista ta radnja ne salje postom kolko znam). Snadjite se malo. Imate i bus povratna karta HN-BG-HN recimo za oko 3000 dinara, pa kad se skupi vas dvoje-troje da vam treba grafickih isplati se debelo...Voz je oko 2600 din povratna NS-BAR-NS...
lost planet je nasminkano fensi djubre!!!!!ok grafika ali gameplay! imam osecaj kao da igram neku igru na sega mega drive 2![]()
@ gx-x posto se tebi svidja igra kao i meni ajde malo pomozi oko onog 7 poglavlja.
Idem ja da igram pa ako ne uradim nista....[/QUOTE
Prosao sam dalje. Zafalile mi oci.:lupko::shock:
@Filipenko:
ni meni igra nije neki segamega naslov, cak mi se u pocetku uopste nije svidela zbog onih buba, medjutim posle nekog vremena dobijes onaj feeling sasvim solidnog napucavanja, malo price i cut-scene-ova, opustena arkada, ides pucas, fino izgleda, ne zamras mozak previse...takav je zanr, a u tom zanru je igra jedna od boljih, mada je meni licno Infernal bolji recimo...Ne bih ove dve igre poredio sa drugim zanrovima, recimo glupo bi bilo porediti sa oblivionom ili diablom ili NFS-om. Ako nisi ljubitelj zanra (nekog, recimo ovog TPS) normalno je da ti je igra bzvz (ne govorim tebi licno Filipe, vec uopsteno), bice ti bzvz i infernal i LP i God of War i RE serijal....
zato STALKER rula...vrhunska akcijaMutirani kerovi kojima treba 3 metka iz gloka ili dva iz kalasha da bi umrli...to je prava zabava, a ne ovaj lost planet. Decko, idi igraj PES ili tenis ili sta god inace igras od te "lake zabave". Kladim se da i redovno posecujes utakmice i da se deres i pevas ulicom kad si pijan...Sa grafickom koju imas nije ni cudo da imas osecaj kao da se igras na sega mega....
Igra je bila hit zesci za xbox360 (iako mozda i nije bas tako dobra) i retko ko joj je dao losu ocenu
pa si resio i ti malo da filozofiras a? :dJako smesno mi je sto se unosi toliko filozofije i apstrakcije u celu pricu, a ljudi zele samo da naprave igru koja ce im doneti brdo love, a igre su tu pre svega da te zabave.
zanimljivo je kako jedni od najvecih "konzol-pljuvaca" na forumu odjednom postaju "blagi" prema lost planetu npr. koji je "made in capcom" 1000000% kao i zadnjih 12 godina pocevsi od prvog RE-a i DMC-a.no,kada je tred o konzolama onda se taj isti capcom,namco,konami itd... pljuje na sva usta ali kada im podari malo "konzolaskog ******" na omiljenoj im masini za igranje (pc) onda odjednom postaje: "ok,dobro je,nije lose,super grafika,napucavanje..." :trust:
zaboravio sam...to su sve ovi "profi/poceo sam da igram igre kada se pojavio krstic na sred ekrana/3d akceleracija" gameri
i btw stalker je super igra kad'se mod-uje dobro![]()
ovo je najzanimljivije:
pa si resio i ti malo da filozofiras a? :d
nemam pojma da li se doticni seca koliko je energije (negativne naravno) trosio u pljuvanju "zabave" i velicanju nekakvog "taktickog i pametnog pc only" gameplay-a u svakom tredu za konzole?
nesto se u medjuvremenu promenilo?porastao si malo?skapirao si poentu?priznaj slobodno nije to tako strasno
p.s.znam da ce (obojica mozda) sada da krenu u "pro forum crawling" filozofiju,ali dzaba vam
iskakali ste sebi u usta sto puta kao i space za napajanja i to je to
sad'vam ostaje samo da se vadite na staru dobru "nisam ja tako mislio/ivke lupeta" u onih (po slobodnoj proceni) hiljadu+ postova :wave:
Kada bi naucio da citas sa razumevanjem, mozda bi i mogli da diskutujemo, ali definitivno citas povrsno, i samo ono sto ti odgovara. Predlazem da procitas ponovo sve moje postove i pokusas da upotrebis mozak, ako ga uopste imas, jer na osnovu svega sto pises zaista nemam nameru da beskonacno pricam u prazno nekome ko je apsolutno neinteligentan i povrsan. Ako kazem za neku igru da mi je ok, da mi se svidja, to ne znaci da je odmah u rangu sa igrama koje su po mom ukusu sam vrh. Probaj malo da otvoris svoj uski spektar shvatanja i bice nam svima lakse ... Ok?
zanimljivo je kako jedni od najvecih "konzol-pljuvaca" na forumu odjednom postaju "blagi" prema lost planetu npr. koji je "made in capcom" 1000000% kao i zadnjih 12 godina pocevsi od prvog RE-a i DMC-a.no,kada je tred o konzolama onda se taj isti capcom,namco,konami itd... pljuje na sva usta ali kada im podari malo "konzolaskog ******" na omiljenoj im masini za igranje (pc) onda odjednom postaje: "ok,dobro je,nije lose,super grafika,napucavanje..."
OK,svidja ti se LP,meni ne i to e to,Sta sad!
heh,kao sto sam i napisao odmah ide: "gloop si,povrsan si,nemas pojma,nisi ukljucio mozak,ne mislim ja tako,nije sve crno-belo,itd..."...klasika forumaskih "pametnjakovica" nista nisam rekao a post count rasteKada bi naucio da citas sa razumevanjem, mozda bi i mogli da diskutujemo, ali definitivno citas povrsno, i samo ono sto ti odgovara. Predlazem da procitas ponovo sve moje postove i pokusas da upotrebis mozak, ako ga uopste imas, jer na osnovu svega sto pises zaista nemam nameru da beskonacno pricam u prazno nekome ko je apsolutno neinteligentan i povrsan. Ako kazem za neku igru da mi je ok, da mi se svidja, to ne znaci da je odmah u rangu sa igrama koje su po mom ukusu sam vrh. Probaj malo da otvoris svoj uski spektar shvatanja i bice nam svima lakse ... Ok? Ponovicu ti jos jednom, posto vidim da imas problema sa razumevanjem, i to slikovito ... Nije sve Zvezda - Partizan? Jasnije?
@ivke76:
po tebi znaci: ili kupim konzolu i automatski moram da mrzim PC ili ako imam PC ne sme da mi se svidi Lost Planet zato sto je sa konzole ?! wtf man ?!
Nemoj tako,on je najpametniji covek koji posecuje ovaj forum,sve zna bolje od ostalih...:wall:
heh,kao sto sam i napisao odmah ide: "gloop si,povrsan si,nemas pojma,nisi ukljucio mozak,ne mislim ja tako,nije sve crno-belo,itd..."...klasika forumaskih "pametnjakovica" nista nisam rekao a post count raste
@bold
hmmm zanimljivo,a opet evo na svaki moj post moras da odgovoris i to vredjanjem?sta si onda ti?uber neinteligentan i povrsan?ili te istina pogodila
p.s.ako je sve tako kao sto si gore napisao sta te onda tera da uletis npr. u mgs4 tred i napises snake je gay(jedan od novijih primera starih ima kol'ko hoces)?i ako tebi nije sve crno-belo zasto ono sto ti se ne svidja npr. moras da ispljujes?ti si bas primer zvezde i partizana a kad'si sateran u cosak odmah ide vredjanje i kao sto sam i napisao: "nisam ja tako mislio/ti si gloop" fazoni
razumevanja ja imam oho-ho ali za razliku od tebe "run,run, stein is back" "e-penis enlargement" manijaka znam kad'je dosta raspravljanja
ajd'sad napisi jos neku pljuvacinu pa mirno spavaji zapamti da ti je samo ego izgleda veliki pa moras ovde da vredjas ljude i tako se tesis
a evo ko shvata sve crno-belo:
takodje napisao covek koji kada mu dokazes da nije u pravu primenjuje "tvoju" taktiku: "nisam tako mislio/ti si gloop/wtf omg" i bas kao i ti nastavlja da vredja/objasnjava u narednih x postova sta je "pisac" u stvari hteo da kaze i kako je bre nemoguce da je on negde pogresio...bah :S:
ti shiki stvarno imas neki problem covece!opet se nicim p(r)ozvan javljas ili ti bilo kakvo spominjanje spacemastera aktivira neku "defence skriptu"?kao i u tredu o napajanjima nisam te bre nigde pomenuo a javio si se kao da ti je space mladji brat koga treba ovde na forumu da branis?nisi mi jasan stvarno i sto je najgore napljuvaste me na pm (shabanske pretnje da i ne pominjem) iako je posle sam space na sred bencha postavio test koji dokazuje ono sto sam ja tamo pisao...strasno :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari