A na kojim settingsima igras?Hmmmm meni igra na XP-u smrzava a na Visti igram OK dok ne dodjem do nekog bosa sa xtra explozijama i efektima tada isto smrzne ??? :S:
Na XP igram pod Directx9 a u Visti na Directx 10 ???
A na kojim settingsima igras?
Probaj nvidia beta drivere 122.18.
Da li igra hoce da se pokrene na Bartonu 3000+? Ne znam koje ~instrukcije~ ima Barton, ali vidim da se trazi min sse2.
Ma daj....., taj sa 2 pipka je prelak. Ona buba sto se pojavile na kratko na samom pocetku, pa se pojavljuje ponovo nesto kasnije(mislim da je u pitanju 5 nivo) je ubedljivo najzeznutija. Inace sam igru presao na normal za oko 6h, a onaj poslednji boss smaraaaaa.....
Igra od mene dobija jaku 8.
ima 11 misija i 11 boss-ova...ne znam sta je tu preterano ? Aj ti lepo priznaj koji te je namucio![]()
PS. posle tih 5 misija je jos bolje![]()
Tek sam nedavno nabavio igru i nesto skorije instalirao.Nisam ispratio thread od pocetka pa je ovo moje pitanje mozda vec bilo raspravljano: jel moze nekako da se resi problem kasnjenja misa? Pretpostavljam da ne moze,posto je to konzolaska boljka(tj. ova igra nije ni pravljena za misa),ali cisto da pitam.
Inace,kakav je ovo port kad sve prsti od konzolaskogm menija,podesavanja XBOX360 kontrolera itd...
Kad izmenim taj fajl i posle ga otvorim pokazuje samo kuke i kvake.A i nista nije pomoglo u igri?!
Ne znam,ali ovako zaista nema smisla da se igra - ovo je mucenje a ne igranje!
Ne znam,ali ovako zaista nema smisla da se igra - ovo je mucenje a ne igranje!
Ima par stvari koje mozes da probas. Prvo probaj da stavis motion blur quality na Low. Pored ovoga, mozes u riva tjuneru recimo da smanjis pre-render images (ili render ahead, zaboravio sam tacno kako pise za nvidiu) sa 3 na2 ili1, probaj pa vidi. Obavezno iskljuci tripple buffer u driver-ima ako je kojim slucajem ukljucen. Eto, probaj pa javi. Ja nisam imao nikakav lag koji se primecuje, mozda tek mali neki...ali kazem, skoro neprimetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari