Imam cijelu igru i nakon par minuta mi se igra jednostavno zamrzne, i moram resetirati komp.
Koje drivere moram staviti da radi normalno, dali sa 158.22 radi dobro inače imam 8800GTS
crva i ne diras samo pali sve one data postove ili kako se vec zovu i na kraju kad dodjes kod one srusene fabrike udji u nju tj medju te rusevine. I ja sam se smorio kod te misije je*avao se oko crva a on i ne mora da se ubije. Pozz
kaze tek kad predjes pola terena a pre toga cuti a ti se juris na prvoj polovini sa crvom kao lud, posle kad sam ga cuo onda sam lepo batalio crva i jurnuo na one stubice da ih aktiviram pa u fabrikuPa kaže vam onaj da nemate šanse protiv njega i da se izgubite. Piše ispred na ekranu![]()
kaze tek kad predjes pola terena a pre toga cuti a ti se juris na prvoj polovini sa crvom kao lud, posle kad sam ga cuo onda sam lepo batalio crva i jurnuo na one stubice da ih aktiviram pa u fabriku
Jedno glupo pitanje...jer mora da bude 7gb ili ima i manje pakovanje da se kupi???
Drugari pomazite posle teske muke odpakovao sam lost planet {extreme kondition} instalirao i valjda dobro krekovao nije mi izbacio ikonu neznam kako se pokrece u startu ima samo lost planet Dx9 i lost planet Dx10 nista vise sta dalje ni sa jednog od ta dva nece da krene .
HEEEEEELP
Drugari pomazite posle teske muke odpakovao sam lost planet {extreme kondition} instalirao i valjda dobro krekovao nije mi izbacio ikonu neznam kako se pokrece u startu ima samo lost planet Dx9 i lost planet Dx10 nista vise sta dalje ni sa jednog od ta dva nece da krene .
HEEEEEELP
Ti imas "office" masinu. Office masine nisu predvidjene da teraju igre. Pogotovo ne igre tipa Lost Planet. Sve i da mozes da je pokrenes ne bi ti se svidelo.
nije dve vec tri generacije :d (on ima socket a, posle njega ide 1. s754, 2. s939, 3. am2, a sad ce i 4 am2+ i am3. Dalje on ima 9550, ide 1. x800 (x700 isl.), 2. x1xxx, 3. x2xxx - dakle 3 generacije4 godine matoro )
HEEEEEELP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari