Šta je novo?

Lost Planet za PC :)

Imam cijelu igru i nakon par minuta mi se igra jednostavno zamrzne, i moram resetirati komp.
Koje drivere moram staviti da radi normalno, dali sa 158.22 radi dobro inače imam 8800GTS

Imam cijelu igru i nakon par minuta mi se igra jednostavno zamrzne, i moram resetirati komp.
Koje drivere moram staviti da radi normalno, dali sa 158.22 radi dobro inače imam 8800GTS

Stavi 162.15, pa javi kako se ponaša, sa 158.22 provereno ne radi stabilno na 8800 karatama.

Te drivere je nvidia maknula zbog nekih problema.

Kako crva da predjem u 3. misiji ? smorio me skroz ..

@marac
Ma jok, ja nikakve probleme nisam video, samo ti njih skini. Nisam probao igru sa starim driverima, ali verujem ljudima kad kazhu da ovaj driver reshava te probleme sa zamrzavanjem.

Poslednja izmena:
crva i ne diras samo pali sve one data postove ili kako se vec zovu i na kraju kad dodjes kod one srusene fabrike udji u nju tj medju te rusevine. I ja sam se smorio kod te misije je*avao se oko crva a on i ne mora da se ubije. Pozz

Poslednja izmena:
crva i ne diras samo pali sve one data postove ili kako se vec zovu i na kraju kad dodjes kod one srusene fabrike udji u nju tj medju te rusevine. I ja sam se smorio kod te misije je*avao se oko crva a on i ne mora da se ubije. Pozz

Jes, vidim ja cudno mi .. stalno ga "ubijam" on nestane na 1 min pa se o5 vrati .. i tako stalno u krug ..

Hvala :wave:

Pa kaže vam onaj da nemate šanse protiv njega i da se izgubite. Piše ispred na ekranu:)

Ma znam nego .. danas sam nabavio igru pa rekoh da je isprobam malo, a to isprobavanje ume da traje po nekoliko sati :D nisam bre josh ni komande pohvatao, shta i kako .. samo upucavanje svega shto je na ekranu.

Pa kaže vam onaj da nemate šanse protiv njega i da se izgubite. Piše ispred na ekranu:)
kaze tek kad predjes pola terena a pre toga cuti a ti se juris na prvoj polovini sa crvom kao lud, posle kad sam ga cuo onda sam lepo batalio crva i jurnuo na one stubice da ih aktiviram pa u fabriku

ko je rekao da je dobra za izivljavanje u pravu je 100%, klasicna pucacina, malo pucas tokom nivoa na kraju neka "kraljica" i to je to. Bas klasicna pucacina za razbibrigu, samo sto je na easy nekad malo zeznuta vise ne moze da se igra ono tipa kreni i pucaj na sve strane, mora malo takticki...

kaze tek kad predjes pola terena a pre toga cuti a ti se juris na prvoj polovini sa crvom kao lud, posle kad sam ga cuo onda sam lepo batalio crva i jurnuo na one stubice da ih aktiviram pa u fabriku

Pa tako sam i ja:d ,jurio se s'njim neko vreme,krenuo da trčim od njega i video da mi se kaže da bežim od njega:D .

Boga mi zavrshih ja ovo chudo, eto jutros nabavio igru, krenuo da je isprobam i zavrshio je u cugu. :D Posebno bih izdvojio borbu sa boss-ovima(Green Eye 2.put) i vecim spodobama, ostalo je recheno u prethodnim postovima.
Preporuka za dobru zabavu bez razmishljanja. :)

Pa lepo vam onaj "drugar" kaze da ne mozete protiv crva a vi zapeli da ga izrokate pa to ti je :). Ja ga presao tako sto sam isao skroz levo po ivici i stigao do onih rusevina preko.Probao malo da ga upucam , kad sam video da su to corava posla a ja lepo put pod noge i okolo...
P.S.Slabo igram igre ali ova mi se mnogo svidja,bas je onako przacka,veliki bossovi, osecaj moci kad vozite robote,zanimljiva borba i sa ljudskim protivnicima i sa zivuljkama,ma milina jedna

Jedno glupo pitanje...jer mora da bude 7gb ili ima i manje pakovanje da se kupi???

Poslednja izmena:
Pojavili su se novi beta driveri u kojima su bolje performanse u Lost Planet-u.
Dl

Drugari pomazite posle teske muke odpakovao sam lost planet {extreme kondition} instalirao i valjda dobro krekovao nije mi izbacio ikonu neznam kako se pokrece u startu ima samo lost planet Dx9 i lost planet Dx10 nista vise sta dalje ni sa jednog od ta dva nece da krene .

HEEEEEELP

Drugari pomazite posle teske muke odpakovao sam lost planet {extreme kondition} instalirao i valjda dobro krekovao nije mi izbacio ikonu neznam kako se pokrece u startu ima samo lost planet Dx9 i lost planet Dx10 nista vise sta dalje ni sa jednog od ta dva nece da krene .

HEEEEEELP

Evo ti iz readme-a, premda si to mogao i kod sebe da vidish:

System Requirements
----------------------------------------
-Operating System: Microsoft(R) Windows(R) XP *1
Microsoft(R) Windows Vista(TM) *1
-CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 processor supporting HT Technology or higher
�iRecommended: Intel(R) Core(TM)2 Duo processor or higher�j
-Main Memory: Windows(R) XP : at least 512MB (Recommended: at least 1GB)
Windows(R) Vista : at least 1GB (Recommended: at least 2GB)
-Video Card: DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible
VRAM256MB�ANVIDIA(R) GeForce(R) 6600 or higher
*excluding NVIDIA(R) GeForce(R) 7300
(Recommended: NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 or higher)
-Sound Card: DirectX(R)9.0c compatible sound cards
-DVD-ROM Drive: DVD9 compatible drive

ATi 9600 ne podzhava shadere 3.0, to je razlog.

:wave:

HEEEEEELP

Ti imas "office" masinu. Office masine nisu predvidjene da teraju igre. Pogotovo ne igre tipa Lost Planet. Sve i da mozes da je pokrenes ne bi ti se svidelo.

Poslednja izmena:
Ti imas "office" masinu. Office masine nisu predvidjene da teraju igre. Pogotovo ne igre tipa Lost Planet. Sve i da mozes da je pokrenes ne bi ti se svidelo.

Jos sve sa lajtonom hahahah :-devil-: :-devil-: nerazumem ljude koji imaju mashinu staru 2 generacije, i jos misle da mogu da igraju na toj mashini nesto... ajd covek mozda nerazume... pa da mu oprostis... sto se nadam da jeste... :-devil-: PC igre su najskuplji sport... kao sto ste sigurno culi 1000 puta...

nije dve vec tri generacije :d (on ima socket a, posle njega ide 1. s754, 2. s939, 3. am2, a sad ce i 4 am2+ i am3. Dalje on ima 9550, ide 1. x800 (x700 isl.), 2. x1xxx, 3. x2xxx - dakle 3 generacije ;) 4 godine matoro )

nije dve vec tri generacije :d (on ima socket a, posle njega ide 1. s754, 2. s939, 3. am2, a sad ce i 4 am2+ i am3. Dalje on ima 9550, ide 1. x800 (x700 isl.), 2. x1xxx, 3. x2xxx - dakle 3 generacije ;) 4 godine matoro )

Da, da... malo sam se zabunio... s obzirom na vreme posta... :-devil-:

:) ma nije frka nikakva, vidis da sam i ja mahinalno naveo prvo x800 seriju, nisam se mogao setiti niceg drugog u tom momentu pa mi tek onda pao na pamet x700, a jutros i x300 :) (sobzirom na vreme posta :D )

Igra oduševljava svojim gamepley-om i fantastično odrađenim efektima (naročito
eksplozija), ali malo je prezahtevna.
Mada ume da smori posle 2-3 sata igranja..

...drugar i ja je presli kod mene u dahu :p Kolko mi se nije svidelo na pocetku dok sam igrao demo, tolko mi se svidelo kasnije. E sad, posto sam igrao na easy (mada green eye uopste nije bio lak) preci cu je sigurno jos jednom na "normal" posle nekog vremena. Htedoh sad da okacim neke screenshotove ali nije to to, ne izgleda ni priblizno dobro kao kad se igra i kad je sve u pokretu :)

HEEEEEELP

Neces moci pokrenuti igru jer ti procesor ne podrzava SSE2.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Odigrao celu, da je duza bila bi dosadna, ovako taman, nisam navikao na ovakve igre na pc-u malo mi se ukocila ruka od konstantnog pritiskanja W , ne bi bilo lose da ubace auto run , ili sl. Lepo napravljena ima i prichu :d , NICE :D

Ono sa kukom za pentranje mi se narocito svidelo:banana:
Najduze sam ubijao onog bosa sa dva pipka negde 8-9 nivo dok nisam provalio kako se ubija:wall:

Ma daj....., taj sa 2 pipka je prelak. Ona buba sto se pojavile na kratko na samom pocetku, pa se pojavljuje ponovo nesto kasnije(mislim da je u pitanju 5 nivo) je ubedljivo najzeznutija. Inace sam igru presao na normal za oko 6h, a onaj poslednji boss smaraaaaa.....
Igra od mene dobija jaku 8.

Poslednja izmena:
Vrh Dno