Šta je novo?

Lost Planet za PC :)

Zašto da pravim razliku, dobar port je dobar port. Nelogično je da bilo koji port radi loše na današnjem high end PC-u.

Zato što je za port Xbox 1 igre potrebno napraviti daleko manje modifikacija originalnog koda, nego u slučaju kada se portuje PS2 igra gde se ogroman deo piše od nule.

I to bi nekom trebao biti kao izgovor? Pa evo imaš dvije igre koje su portovane sa XBOX-a, i jedna radi dobro a druga ne. Još je jedna tek demo verzija.

Evo kakav odgovor Ubi daje onom ko pita zašto SCDA ne radi na 8800 kartama i dali će se tu šta promijeniti.
We can not confirm if the 8800 card will be suported in the futre, it is a direct x 10 card and is totaly differant from the way the direct x 9 cards work.
Moroni!

There is SIGNIFICANTLY better performance regardless of your card. Some of that is a result of further optimization for cards on our side, but a ton of it comes from driver optimization from Nvidia and ATI.
Nvidia's new driver will go live on Monday in advance of LP PC shipping. ATI's driver is a bit later... date still yet to be finalized.

There's some DX9 improvements across the board too, but the real boost comes from the DX10 drivers.
DX9 is still slightly faster than DX10, but we have some additional tricks up our sleeve to talk about on the DX10 side in a couple weeks. Too soon to talk about yet though.

Evo izasla je Oslobodjena verzija igre, verovatno ce i ponovo napunjena uskoro. Ko prvi kupi igru nek postuje utiske.

Interesantno ...

"The differences between the 2 versions (DirectX9 and 10) aren’t that huge when looking at just screenshots, all you’ll really notice is nicer looking shadows. The real test is when you are playing the game. Places I would get 28FPS in DirextX9 I was getting 32+FPS using DirectX10 on the same hardware. Those of you who have a card that can use DirectX10 should be happy to finally get that extra boost out of a game."

Prosto ne mogu da poverujem u to da je istina s obzirom na iskustvo koje sam imao sa demoom istoimene igre, kao i sa dx10 benchmarkom Call Of Juarez.

P.S. gx-x, bio si u pravu, sorry :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
verovatno je do viste. Sami programeri su rekli da dx9 pod XP-om jos uvek radi za neki 9% brze (ne pitaj me odakle im bas tih 9%)

Evo zakljucka sa IGN-a...

5.0 Presentation
Confounding story with characters as flat as the wall beside you. The user interface and rest of the package is serviceable.
8.5 Graphics
Provided you have a powerful system, the visuals are overwhelmingly attractive - so much so you'll be tempted to overlook what the gameplay lacks.
7.0 Sound
Poor voice acting is counterbalanced by booming explosion effects and crisp weapon sounds.
6.0 Gameplay
The T-Eng mechanic is interesting. As for the rest, boss battles only count for so much. Inconsistent controls, though smoothed out on PC, still prove bothersome.
4.0 Lasting Appeal
The few multiplayer modes are plagued by the awkward animations and aiming mechanics of offline play, and they don't seem to be working right now. Not much reason to replay the campaign.
5.8
Mediocre OVERALL
(out of 10 / not an average)

Poslednja izmena:
Kez mi je razvucen preko celog lica ... Atmosfera fenomenalna! Sto se tice pravljenja atmosfere, cini mi se da je ovo domaci zadatak trenutno.
vidi se da se samo na pc-u igras ;)
ovakvu atmosferu (i puno bolju u pojedinim naslovima ;) ) imas vec 10-ak godina na konzolama
i da,igra je dobar tps nista novo i nevidjeno ali uopsteno vrlo dobro 4+ :)

Kez mi je razvucen preko celog lica ... Atmosfera fenomenalna! Sto se tice pravljenja atmosfere, cini mi se da je ovo domaci zadatak trenutno.

Odoh u jazbinu da uzivam ...

Ne izgleda nesto preterano impresivno, od tolikog blura me boli glava...
Odoh da je kupim caskom pa da vidimo vredi li cemu :D

blur se iskljuci sa dva klika misem tako da je u sustini on stvar izbora ;)

PS. Mislim da je igru trebalo nazvati: Deratizator: extreme conditions :d

Poslednja izmena:
evo ja je "kupujem" i dalje bice tek za dan-dva izgleda, pa javljam utiske, demo nije bio nesto previse extra bar meni, bio mi je zanimljiv samo gameplay

PS. Mislim da je igru trebalo nazvati: Deratizator: extreme conditions :d

:D :D :d

Kupio sam igru :) Nije losa, generalno. Dosta akcije, pucanja, trestenja... super stvar za totalno izivljavanje :)

:D :D :d

Kupio sam igru :) Nije losa, generalno. Dosta akcije, pucanja, trestenja... super stvar za totalno izivljavanje :)
e to mi kazi, malo da konacno igram nesto gde ima izivljavanja a da to nije serious sam :D, taman zavrsavam sa ispitima za koji dan pa da imam cime da odmorim dusu!

Malopre je i ja kupih :p , sto rekose u predhodnim postovima - dobra za izivljavanje :)

Pa da...inace je tipicna konzolaska igra. Po svim pitanjima - interfejs, meniji, nacin kontrole...it sux.

Cinjenica je da je igra konzolaskog karaktera, i da su developeri napravili gresku samo pukim guranjem sve vise protivnika i sve tezih protivnika odjednom kako odmice igra, pa je tu negde malo pre polovine zaista smorila. Mogli su da pametno doziraju tenziju i akciju pa da sve vreme igru bude zadovoljstvo igrati, a ne gledati haos i gungulu na ekranu. Ono sto mene fascinira jeste produkcija. Gomila scena koje gotovo da su filmske, i upravo taj segment je za svaku pohvalu.

Da li je igra optimizovanija od demoa...manje zahtevna?

Igra je stvarno zanimljiva ,evo igrao sam nekih sat-dva i za sada sam bas zadovoljan.Na cel3,2@4 ghz i 7900gs ne radi bas najbolje,pada frejmaza u odredjenim trenucima i to bas osetno...

Kupih i ja ovo tek sad,šta ćeš radnja daleko:d .Šta znam solidna igra.Dobra.Ali nikako ovo meni nije hit.Ne znam,ako je ovo mega hit za konzole onda bolje da ne prave više šutere:crash: .

Poslednja izmena:
kupih je konacno, u odnosu na demo ovo je extra, no naisao sam na mali bug, naime, igram igru sve fura super na high, ali ima jedan problem posle jedno 15-ak minuta igranja zadnji par zvucnika poprimi osobine prednjih tako da se dijalog cuje na zadnjim a recimo koracanje i jos neki pozadinski zvuci na prednjim zvucnicima, pocinje da me nervira to malcice. Inace komp iz potpisa, Vista x64 sistem

Imam i ja problema sa zvukom,ne čujem ih ništa šta pričaju:d .

meni proradio zvuk kako treba, samo sam restartovao komp heheheeh
evo igram vec sat vremena i sve je ok

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno