Vidi max, i sam znas da kada bukvalno igras igru, i to na razlicitim ekranima, sto je svakako u tvom slucaju (244T i ne znam koji ti je HDTV), definitivno nisi u mogucnosti da uocis razliku. Iskreno, razliku verovatno ne bih ni ja primetio (osim u kolicini HDR-a) da sam samo probao igre na obe platforme (jednostavno kada je sve u pokretu+motion blur cini svoje). Ono zasto ja branim stranu koju si ti poceo da kudis nedavno jeste bas zato sto je kljuc zahtevnosti u tim detaljima, koje prosecan korisnik ne registruje kao pojedinacne stavke, vec kada se skupe, jednostavno cine scenu drugacijom, bogatijom, kompletnijom. Kada bi oborili nivo detalja onako kako je to na x360, garantujem da bi igra radila u najmanju ruku isto, i to ne samo na G80. Na X360 oni moraju da tweakuju igru od samog pocetka do kraja, jer tu nema popravnog, nece izaci brzi x360, dok na PC-u imaju ogromnu slobodu, koja prouzrokuje neoptimizovanost, jer danas imas jednu karticu, sutra ces imati drugu, i tu negde oni prave kalkulaciju utroseno vreme:kvalitet izrade ...
BTW, ja kapiram forum kao suceljavanje misljenja, ne treba mi jednoumlje gde cu da klimam glavom kao i ostali i govorim ono sto je reklo 30 ljudi pre mene. U temama gde ne mislim drugacije, ni ne oglasavam se. Tamo gde mislim drugacije i gde smatram da imam da ponudim argumente koji ce pokazati zaista da je to drugacije, tu se i oglasavam.
A to za warn, i dalje mislim da nije na mestu, ali nisam moderator pa da mogu da ti kazem sta zaista mislim i o ovome sto si pricao ovde i o sebicnom prebacivanju DIRT threada u konzole (zar je bilo tesko otvoriti paralelni console D.I.R.T. thread?) i o klistiranju 2900XT teme (ne mislim na tebe) ... Nebitno ... Idemo dalje ...