blue
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2002
- Poena
- 785
Šteta što ne postoji durgo rešenje. Kao na primer da igrači bojkotuju takve igre, pa da kompanija ode u minus
Iskreno ja nemam problema sa tim mikrotransakcijama,loot box-ovima i sl. glupostima cak mi nije ni jasno zasto drugi prave problem oko toga?To je stvar izbora,kao kad odes u prodavnicu gde imas gomilu proizvodjaca sa gomilom proizvoda,ali niko ti ne drzi pistolj na celu i primorava te da kupis ista od toga!Spomenuo si decu i tinejdzere...naravno na njih definitivno mozes uticati,ali me samo zanima odakle toj deci kreditne kartice,PayPal i dr.?Ako njihovi roditelji odobravaju takve stvari onda to nije problem drzave da zabranjuju takve stvari!Bolje da oduzmu decu takvim roditeljima koji dopustaju sve i svasta!To su jednostavno retardirani proizvodi(barem za mene)koji imaju svoju cenu!Pitanje je samo dali ces dobiti zlatne gace,crvene carape ili ljubicasta krila!Kontrola mora postojati, pogotovo kada se radi o zabavi prvenstveno okrenutoj deci i tinejdzerima koju napada armija marketara, psihologa i ostalih beskupuloznih tipova sto su smislili kako da njima i njihovima roditeljima otimaju na hiljade dolara iz dzepa na jeftinu a opet efikasnu foru, udarajuci u kockarski nerv svakog od njih.
Nba 2k je u pitanju, zahteva nenormalan grind, mada ni FIFA/NFL sa onim ultimate team i "paketicima" sa igracima nije nista bolja... Jedino me cudi kako CSGO svih ovih godina sa onim kutijama nije okarakterisan kao kockanje, jer je klasican primer slot masina...
Najvise me nerviraju nerviraju DLC prakse, gde se DLC najavi a da pritom igra nije ni izasla, odnosno odrade klasicno izbacivanje sadrzaja koji je predvidjen da prvobitno i bude u igri. Ako nista drugo, makar neka saviju glave i najave ih 2 nedelje posle launch-a igre...
Uzeci u obzir da tradicionalne ekspanzije za igre vise necemo videti - season pass i mogu donekle da razumem ako se vidi da su se zaista potrudili oko "dodatnog" sadrzaja, sto u kvalitetu, sto u obimu - ali su takvi primeri vrlo retki. tako da je na kraju najbolje uzeti "GoTY" posle 6-12 meseci, kada se cene strmopizde, odnosno predstavljaju realnu vrednost igre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari