GX-x, pa to nije slika pojacala z5500.
ti mi daj bolju.
PS. 200e yamaha 430 + 150e 5.1 yamaha 5.1. Tuce taj logi za dorucak.
PPS. al ne izgleda onako fensi za goste i posetioce, al ima 80W bas koji sljaka od realnih 36hz pa navise, imam ga, dao sam ga caletu, meni je i to krep.

Najbolji je altec atp3, uzmes dva kita i napravis quadro i ima ok zvuk i ustedeo si brdo para. Sad moze i microlab da zameni to sa dva kita. Dva woofera ce pokriti sasvim dovoljno

ja sam inace drzao dva ova
u sobi na 2x150W (mnogo slabije od 505W koje daje z5500) pojacalu marke quad 404 (ne hvalim se ali pristojno svira bez farbanja) i zato kazem, taj z5500 treba drzati na do 10% snage da ne bi ubio nekog.
PPPS: Primetite kako na zvucniku pise 1000 ! Kontam da bi Milosh77 skontao da je to 1000W...kao sto je skontao onih 505W i 180W za sub na z5500
nemam ja nista protiv...samo nemojte da se ljutite kad vam kazem da taj woof u toj kutiji nema 35W ili zapravo 27W kolko i ima...
+ u attachmentu jeda 12" u ekstra kutiji koji svira za ona dva koje sam naveo zajedno

Oko ti ispadne a nije ni prici 505W logiteka koji po nekim postovima ovde razbija ove moje kutije koje teram 500W pojacalima, koji su, blafo receno smesni naspram ona dva nokta od tranzistora...
salu na stranu, pola vas ne zna kako zvuci pravih 40W RMS , a kamoli 500W rms...