To ce pre biti da ima veze sa struom nego sa vucnicima
Gde i kako da postavim vufer da se ne bi culo brundanje basa tokom reprodukcije muzike? Iz druge prostorije se jedino to i cuje od cele pesme. Nestane tek kada skoro do kraja smanjim bas. Ortak koji isto ima x540 se samo nasmejao kad je cuo kako to tanko zvuci kod mene. Kod njega je bas odvrnut preko pola i svestan je brujanja, ali mu ne smeta dok mene ubija u pojam.X-540 ima sasvim dobar bas, odlican je za filmove a i za muziku je dobar. U principu jako je slican sa X-530 ali su resili par stvari s kojima je bilo problema na prethodnom modelu. Imaju kvalitetan zvuk, ciste visoke, definisan bas. Sasvim Ok kupovina.
Sa Creative nisam imao iskustva pa ne mogu pricati. Meni je licno G51 prejak i X-540 bi bio sasvim dovoljan, moj ukus i potrebe zadovoljava.
Gde i kako da postavim vufer da se ne bi culo brundanje basa tokom reprodukcije muzike?
Iz druge prostorije se jedino to i cuje od cele pesme. Nestane tek kada skoro do kraja smanjim bas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari