@Kutija
Da li si probao Wave, i ako jesi, da li možeš da napraviš poređenje sa MS Ergo 4000? Meni se Wave tastatura (posle UltraX) nikako nije dopala, pa zato pitam...
Pošto si koristio UltraX, da li možeš da uporediš dubinu tastera UltraX i MS Ergo 4000?
Sad me kopka da probam i MS Ergo 4000! :type:
Jedina tastatura koja mi se baš baš sviđa je diNovo for notebooks, ali ona je 8 hiljada, što mi je malo previše. :S:
Danas sam pazario Logitech Wave tastaturu sa US rasporedom po cemi od 1899 dinara
... (probao sam i Geniuse i Zippy tastature).
Ma daaaaaaj![]()
Sta nije u redu sa cenama Wave-a . Jos malo pa ce poceti bedza da dele heh.
Daj info na PP da vidim gde sam to mogao da ustedim jos 570 dinara, jer stvarno nisam mislio da moze jeftinije da se nadje. Sad jos samo da se javi neko da je uzeo za 1000 dinara i to je to![]()
Pa šta radiš kad igraš? Staviš drugu tastaturu?Za igranje je maltene neupotrebljiva, naročito za FPS
Koristim ovo, vrlo praktična sprava za igranje.Pa šta radiš kad igraš? Staviš drugu tastaturu?
Uzimaj staru USB verziju i nemoj nista da brines.. Tastatura je fenomenalna. To da je "mekana" i "spora" za igrice se ne slazem, al ajde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari