Šta je novo?

Logitech Illuminated Keyboard

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
You've just gotten home. It's dark but you still have e-mails to write, people to chat with, blogging to do. While everyone else is in the dark, you're getting ready to shine. Don't you deserve a keyboard that shines with you?
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=us,en#

972610.jpg

972710.jpg

972810.jpg

972910.jpg

Poslednja izmena:
Ma i ovo bih morao da stavim na postolje monitora za nekakav nagib.
Za tolike pare, morala bi da ima pristojnije podešavanje visine s gornje strane.

Nema Insert taster, vec samo veliki Delete :mad:
Meni dovoljan razlog da je ne uzmem (bas puno koristim Insert taster - TotalCommander ;)), inace mi se dopada...

Veliki ili mali ENTER taster zavisi od regionalnog rasporeda tastera, a inace je diskusija oko velikog/malog entera mitoloska, ali besmislena posto ukoliko kupite tastaturu sa npr. nasim znakovima, ako je po PS-u, ima veliki enter i obrnuto...

http://en.wikipedia.org/wiki/Keyboard_layout

Koja je cena tastature kod nas?

Poslednja izmena:
Nije se zalio na velicinu enter tastera koja je stvar navike, vec na nedostatak insert tastera koji vec moze da bude problem.

Mora da ima, ali je verovatno zbog reklamiranja "najtanje tastature" namerno ne prikazuju.

Ја колико видим тастатура има два "Insert" тастера, изнад "Delete" и на 0.

Veliki ili mali ENTER taster zavisi od regionalnog rasporeda tastera, a inace je diskusija oko velikog/malog entera mitoloska, ali besmislena posto ukoliko kupite tastaturu sa npr. nasim znakovima, ako je po PS-u, ima veliki enter i obrnuto...

A rasprava veliki ili mali backspace? :)

Šalu na stranu deluje mi ko već vidjeno kod dobrog broja OEM proizvodjača.... samo će Logitech da rebne cenu ki blesav. Ali dobro je što su bar izabrali standardni layout a ne ono njihovu skučenu varijantu sa skraćenim CTRL i uzdužnim home/end/pageup... blokom.

Mada za 80 dolarjev bi morala i da mi peva uspavanku za laku noć.....

Poslednja izmena:
Da li je neko uspeo da skupi informacije, koje su jos tastature sa osvetljenjem kod nas na trzistu prisutne.

Ja sam nasao G15 logitech i neku trust, koja nije taj stil, vec cela pozadina je osvetljenja (ne svidja mi se).

Postoji li jos neki model u nasim prodavnicama?

Da li je neko uspeo da skupi informacije, koje su jos tastature sa osvetljenjem kod nas na trzistu prisutne.

Ja sam nasao G15 logitech i neku trust, koja nije taj stil, vec cela pozadina je osvetljenja (ne svidja mi se).

Postoji li jos neki model u nasim prodavnicama?

Имаш SAITEK Eclipse, Eclipse II, MEDIA-TECH M-GLO MT1217, MEDIA-TECH Neonic MT1404... И све светле ко Божићна јелка :d

Имаш SAITEK Eclipse, Eclipse II, MEDIA-TECH M-GLO MT1217, MEDIA-TECH Neonic MT1404... И све светле ко Божићна јелка :d

Grešiš, ovaj, silno grešiš sinko... Saitek Eclipse ima dva nivoa inteziteta i ne blješti ko ove druge jelkice.....

Prilozi

• saitek-eclipse-kb-2.jpg
    saitek-eclipse-kb-2.jpg
    144.2 KB · Pregleda: 336
Odlichan odgovor od logy-ja na wired tast :)

(bas puno koristim Insert taster - TotalCommander ;)), inace mi se dopada...

Mali off...namesti da ti desni taster misa radi selectovanje fajlova, mnogo je lakse i jednostavnije kad jednom udjes u shtos. Na duze drzanje desnog tastera dobijas one standardne opcije... (operation/mouse selection mode)

http://en.wikipedia.org/wiki/Keyboard_layout

Koja je cena tastature kod nas?
Dakle, zna li neko gde i po kojoj ceni se može kupiti tastatura?

@delimir: Izgleda da nema nožice: http://www.logitech.com/repository/1170/jpg/9729.1.0.jpg

Poslednja izmena:
Grešiš, ovaj, silno grešiš sinko... Saitek Eclipse ima dva nivoa inteziteta i ne blješti ko ove druge jelkice.....

Уопште се не ради о интензитету светлости, већ сам мислио како Saitek Eclipse II може да мења боје.

Nasao sam Logitech Illuminated za 48 eura sa PDV-om.

Jeli to povoljno? Meni se cini da jeste.

Inace, ovaj Saitek mi je lep, ali neodgovara po dizajnu, volim ne toliko ekstravagantan stil...

Svidja mi se ova Logitech tastatura, mada mi deluje nekako nezno.
Pitanje je koliki joj je hod tastera i da li je samo za kucanje worda ili moze i da se igra na njoj?

Уопште се не ради о интензитету светлости, већ сам мислио како Saitek Eclipse II може да мења боје.

Sorry, mislio sam da si se osvrnuo na većinu koja ima bele kapice tastera kroz koje šljašti svetlost.

Nasao sam Logitech Illuminated za 48 eura sa PDV-om.

Jeli to povoljno? Meni se cini da jeste.

Inace, ovaj Saitek mi je lep, ali neodgovara po dizajnu, volim ne toliko ekstravagantan stil...

Pa zar za te pare nije ipak bolje uzeti S-510 dekstop nego samo tananu tastaturu?

Mala Microsoft nakazica... Logitech je stvarno svetlosnim godinama ispred svih ostalih u kvalitetu i dizajnu periferija. :)

Mali off...namesti da ti desni taster misa radi selectovanje fajlova, mnogo je lakse i jednostavnije kad jednom udjes u shtos. Na duze drzanje desnog tastera dobijas one standardne opcije... (operation/mouse selection mode)
Fora je u tome što dosta ljudi (myself included) ne koristi uopšte miša kada radi u TC-u.

Logitech Illuminated za 48 eura nema kod nas verovatno je video nešto drugo.

SAITEK Eclipse sam koristio 2 dana i izgleda mnogo lose
jeste da ima mnogo dobrih opcija kao sto je osvetlenje bilo kog dela tastature jacina nivoa osvetljenja menjanje boja i inteziteta , al ne izgleda na nivou.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno