Šta je novo?

Logitech H530 USB headset

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
585
ClearChatPro_BOBproduct_300_dpi.jpg

L23-0093-out01-mo.jpg

- Laser-tuned drivers

You’ll enjoy high-quality audio with minimal distortion.

- Pure digital USB

You’ll experience clear, digital sound with the simplicity of a single USB plug-and-play connection.

- Super wideband audio*

You’ll enjoy conversations so clear it almost sounds like you’re in the same room as the people you call.

- SoundSwitch™ equalizer

You can instantly optimize EQ settings for Internet calls, music, or PC gaming using the convenient control switch on the headset.

- Plush headband and ear cups

The padded foam headband and cushioned ear cups provide luxurious comfort.

- Noise-canceling microphone

You won’t have to compete with background noise to be heard.

- On-ear audio controls

You can instantly adjust the volume and mute the microphone.

- Flexible, rotating boom

You can position the microphone right where you want it—and rotate it out of the way when you’re not using it.

- Full stereo sound

Why stop at Internet calls? Your stereo headset is ready for music, movies, and games too.

Trebam da ih kupim u cetvrtak. Utisci sto sam citao na internetu su ok. Da li ih mozda neko ima slucajno?

Privlaci me to sto su USB, sto znaci da cu moci da ih koristim i za ps3 takodje. Inace mi trebaju za Ventrilo, a moje stare Logitech su na kraju veka, mikrofon je poceo da me zeza i pocinju da zuje. Bitno mi je da cujem druge savrseno, i da oni cuju mene bez smetnji, ostalo me bas i ne zanima, necu ih koristiti za slusanje muzike i slicno.

Nasao sam ih za 4800 din, mislim da je to ok cena za ovakve slusalice. Mozda su ipak malo skuplje, ali ne vidim sta ima dobro u tom cenovnom rangu da je usb. Sta mislite?

edit:

Opa, greskom sam stavio u HiFi sekciju, ako moze neki moderator da premesti gde treba.

Poslednja izmena:
nisam imao bas te sluske ali imam slicne:
l6.JPG

i ne bih ih preporucio iz razloga sto se spoj kabl i sluske raznjaka u roku od odmah i potrebno je otvaranje slusalica da bi se ponovo lemilo. kako su zice jako tanke ovo malo potraje i opet na red dodje lemljenje. lemio sam i skracivao kabl 2 puta do sada. danas su mi se posle par meseci opet pokvarile. pored ovoga drug je ima takodje logitech sluske kojima je riknuo deo za pojacavanje zvuka i paljenje i gasenje mikrofona, ne znam da li te sto planiras da kupis imaju taj deo, moje imaju. njegove sluskeizgledaju ovako:
resize

pored ovoga bilo je jos dosta losih iskustava sa kablom sluski za koje sam posle kupovine mojih sluski cuo.
kad sam vec poceo da piskaram da kazem da ovo moje ne morate uzeti zdravo za gotovo jer sam trenutno popizdeo na logitech kao kompaniju jer mi se skoro slovo A na Logitech Illuminated uzbunilo i prestalo da reaguje u 50% slucajeva. poslao sam je na servis. sramota za tastaturu placenu kao suvo zlato, cuvanu preko noci u svojoj kutiji da ne bi prasina padala nju a ona da se pokvari posle 7 meseci koriscenja??? strasno! pa govnjiva genius slim star koriscena 3 god, zasuta sokom i cuvana u prasnjavom podrumu koju sad koristim dok se ne vrati log. nema ove probleme... ovo se desava i 3ici mojih drugova na ultrax tastaturama... znaci od logitech-a koji papreno naplacuje proizvode ranga a4tech (koji inace cenim i daje mnogo, mnogo vise za iste pare) vise nikad nista u ruke ni na glavu.
ajd uzdravlje!

Poslednja izmena:
shit happends bro, nadam se da ti je illuminated pod garancijom, ovo za ultrax me ne cudi posto je 10e

Ja mislim da nece biti problema sa ovim sto trebam da uzmem.

Ove Logitech Digital Precision mi deluju jako neudobne, a i nisu USB tako da mi ne odgovaraju. Kabl valjda nece da zeza, mislim da su drugacije debljine zice unutra za usb prikljucak. Nemaju onaj deo za pojacavanje zvuka i za mikrofon, pojacava/smanjuje i radi se mute direktno na ovome sto ti ide na glavu, zapravo pritiskas gore dole ceo taj deo sto je po meni kul. Kada je mikrofon mute, svetli ti cak i crvena lampica na mikrofonu da budes siguran.

Gledao sam jos malo danas, i zaista nemam alternativu na H530. Sutra ih uzimam pa cu da prenesem utiske.

Uzeh ih. Evo tek sad sam nasao vremena da napisam par utisaka. Od trenutka kako se uzmu u ruke vidi se da je dobar kvalitet izrade. USB kabl je dovoljno dugacak (2.4m). Zvuk je bas onako kako je i reklamiran, kristalno cist. Mikrofon je fenomenalan. Bass nije preterano jak, ali to nisam ni trazio vec jasnocu zvuka, a to sam ocekivano upravo i dobio. Fino nalezu na usi, materijal je bas mekan a usi se ne znoje nimalo posle duzeg koriscenja. Na desnom uvetu direktno imate kontrolu zvuka, tapka se na gore za pojacavanje, dole za smanjivanje, pritiskom u sredinu gde pise Logitech mute-uje se mikrofon i u isto vreme se na mikrofonu pali crvena lampica kako bi ste znali da je mute-ovan, sve je jako prakticno. Takodje sa desne strane ima 3 podesavanja zvuka slusalica: za komunikaciju preko skype/ventrilo itd , za gaming i za slusanje muzike. Sve u svemu ja sam prezadovoljan a zvuk je fantastican. Ako hocete kvalitetne sluske za internet chat ventrilo/skype itd, ne mozete naci bolju stvar od ovoga. Izasle su me ravno 4800 dinara.

Ove Logitech Digital Precision mi deluju jako neudobne, a i nisu USB tako da mi ne odgovaraju.

da ne bude zabune sluske su jako udobne ali jednostavno kvalitet izrade je katastrofa za onoliko para koliko kostaju. sreca pa su mene kostale 1000din. i postoje dve verzije : precison i digital precison, digital precison su usb sluske.
svaka cast na sluskama, najbitnije je da je covek zadovoljan :) i nadam se da neces imati problema kao ja. du duse moj problem je resen tako sto sam za diplomski dobio sennheiser rs170 tako da o kvalitetu kabla vise ne mislim :)

Nazad
Vrh Dno