Šta je novo?

Logitech G940

Dimco

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2007
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X / Thermalright Silver Arrow 130, Noctua NF-A12x25 PWM
Matična ploča
Gigabyte B550I AORUS PRO AX
RAM
Crucial Ballistix DDR4-3600 32GB (2x16GB) BL2K16G36C16U4R
GPU
EVGA RTX 3080 XC3 Ultra
Storage
ADATA XPG GAMMIX S11Pro PCIe Gen3 x4
Zvuk
Presonus Eris E3.5 BT, Arctis Pro Wireless
PSU
Corsair SF750
Kućište
JXK-F1
Monitor
LG 27GL850-B
Miš & tastatura
Anne Pro 2, Scyrox V6
Ostale periferije
Presonus Eris E3.5 B
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Dzojstici iz naslova, da li su vec stigli kod nas i da li neko ima informaciju da li ih neka od maloprodaja ocekuje skorije?
Hvala unapred.

Hvala. A jel se zna okvirna ocekivana cena u maloprodaji? Vidim da je po inostranstvu oko 240-250 EUR-a, ali se bojim da ovi nasi ne preteraju.

Bice preko 250e ali ces sacekati jos mesec-mesec i po pa da stigne kod nas. Tako ti je to u zemlji Srbiji. Ali da vredi sve pare vredi.

Bice preko 250e ali ces sacekati jos mesec-mesec i po pa da stigne kod nas. Tako ti je to u zemlji Srbiji. Ali da vredi sve pare vredi.

Pa ne znam odakle ti ova informacija ali bi voleo da je istinita. Ja licno ne ocekujem cenu ispod 300-350 EUR-a kod nas, znam da je u inostranstvu 230-250 EUR-a i znam da nasi uvek napucaju cenu. Pogledaj Logitech G25 koji se pojavio pre nekoliko godina, cena po inostranstvu je oko 180-200 EUR-a a kod nas je 400 EUR-a. :wall:

Pa u Microsystems-u je 33.320, a video sam pre neki dan, kad sam trazio da vidim da li neko ima g940 u ponudi, jos negde g25 za oko 36.500 din. Nisam obratio paznju na cenu u Piramidi moja greska.

Poslednja izmena:
Evo sledece nedelje cu imati tacnu cenu za G940. To ce biti provereno i 100% tacno...

Istina je da je Logitech poskupeo kada se pocelo pricati o svetskoj ekonomskoj krizi i to skoro duplo.
Da li poskupljenje uhvatilo samo nas ili i ostatak sveta to ne mogu da komentarisem kako i razloge tako velikog poskupljenja...

Evo sledece nedelje cu imati tacnu cenu za G940. To ce biti provereno i 100% tacno...

Istina je da je Logitech poskupeo kada se pocelo pricati o svetskoj ekonomskoj krizi i to skoro duplo.
Da li poskupljenje uhvatilo samo nas ili i ostatak sveta to ne mogu da komentarisem kako i razloge tako velikog poskupljenja...

Nista postuj cim saznas. :D

Nema pedale. I raspored i broj analognih rotora nije bas najbolji. A kao i moj X52 PRO malo suvise je x-wing.

Jel ima nekih novosti???

Pa rece od nedelje covek, danas vec sreda ;)

Btw ja sad tek skontah ovo. Bogami izgleda se logitech ozbiljno bacio i u ove vode, svaka im cast!!! MAda cena ce da odvaljuje po usima sto je sigurno!!! :S:

g940

Poz svima drugar treba da donese jedan g940 sebi i jos jedan koji sam ja narucio,ali sam se predomislio jer imam saitek x52 pro i jos uvek sam zadovoljan njim... pitao me jel ima neko da hoce da qpi...cena je 360e,ako ima neko zaiteresovan nek se javi....on danas ide u nemacku i vraca se za 9 dana...

Poz svima drugar treba da donese jedan g940 sebi i jos jedan koji sam ja narucio,ali sam se predomislio jer imam saitek x52 pro i jos uvek sam zadovoljan njim... pitao me jel ima neko da hoce da qpi...cena je 360e,ako ima neko zaiteresovan nek se javi....on danas ide u nemacku i vraca se za 9 dana...

To je prejaka cena u Microsystems-u mogu da naruce za malo manje od 400 EUR-a, i to samo zbog toga sto se narucuje na jedan komad, sa tim sto u tom slucaju imas kog da juris za garanciju. Preko ima da se nadje za 260-300 EUR-a, tako da ako nista ne uradim kod nas za mesec dana cu da pazarim u Sloveniji. :banana:

A cek dimco, sto ti rece da ti nevaljaju saitek x52 pro i te rudders/pedals?!

To je prejaka cena u Microsystems-u mogu da naruce za malo manje od 400 EUR-a, i to samo zbog toga sto se narucuje na jedan komad, sa tim sto u tom slucaju imas kog da juris za garanciju. Preko ima da se nadje za 260-300 EUR-a, tako da ako nista ne uradim kod nas za mesec dana cu da pazarim u Sloveniji. :banana:

Slazem se sa tobom Dimco,naravno da treba da uzmes tamo gde imas bolju ponudu!nisam ja odredio cenu,decko je,i rekao mi,ako bas ne bude islo ponudi minimum za za 350...ali dobro,to je njegova cena:)

Бок дечки!

Бојим се да ће Г-940 код нас да буде и преко 300 јевреја!!! Ја разгледах по Јевропи цене, јесте џемутка тамо око 300 јевреја али када се урачуна поштарина (тзв. шипинг) изађе и на 400 Е!!! И ја бејах заинтересован за ову палицу али то је ипак много пара...
Од кад је Лоџитек избацио нову палицу гледам како цене у Европи падају на Х-52 и педале али ''браћа'' код нас не је*у живу силу!!! Још увек држе старе цене... Саитекове педале су нпр. у Белгији 99Е а код нас још увек 150 !!!

Пратим ток догађаја, Димчо ти ми изгледаш да си се баш наоштрио на Г 940 !?

Bas naostrio. Meni savrseno ok radi Saitek X52 PRO + Saitek PRO Ruder Peddals, ali mi se strasno dopada sto G940 ima force feedbek i sve one analogne trimove, tako da kad stigne G940 Saitekova oprema odlazi povoljno, ako ima neko zainteresovan moze da pusti PM.

Poslednja izmena:
Jos malo i dve nedelje...nista novo se ne desava...pocinjem da se pitam dal ce iko g940 i da uvozi kod nas... :(

:)
Slazem se.
Jedino sto sam se ja opasno zagrejao za ovo jos kad sam pre 5 meseci video najavu, a proteklo vreme, review-i koje sam procitao kao i ovi moji Ameri sto letim sa njima koji su se uglavnom ponovili sa g940 za 270$ po komadu a neki su cak i dobili za "dz", kao testeri i promoteri cine da polako gubim strpljenje.

Димчо, АХТУНГ !!!
Од толике жеље чо'ек може да прегори као лицна :mad:!!! У потпуности те разумем, али ***...ово је Балкан....стрпљења као што рече човек...
Елем, ти Амери што већ арче Г-940, шта кажу...има ли нешто што не пише по оним review-има...парви ли пластика онај звук типа ''крц'' и тако то???

http://www.simw.com/index.cfm?fuseaction=dsp_products_list&mid=2&smid=19

...ево ови 'оће да шаљу у Србију, али обрати пажњу на ''шипинг''...

Kazu da je plastika izuzetno kvalitetna i da odaje utisak da ce da traje ali opet mora to da se ispita kroz upotrebu kako ce da se pokaze. Takodje kazu da su motori za FF extra jaki i da se trese ceo sto na jacim nivoima, kao i da im zene/devojke kukaju ako spavaju u sobi pored da je dzojstik bucan. :p

Slao sam mail ovima sa simw.com jos pre jedno mesec dana, da mi daju malo detalja oko transporta u Srbiju i podacima tipa umanjenje cene na osnovu odbitka poreza, kolko bi izasao shiping i slicno - i nisu me udostojili ni odgovora...tako da...

...али, дапаче!!!

Тамо лепо пише:
- цена Флајт Система Г-940 = 299Е
- шипинг код Ј (за Србију) = 113Е
- све укупно = 412Е
- рок испоруке +/- 4 дана !!!

...не будем лењ па им поставим питање тј. и-мејл, чисто да проверим рачуницу: ''јел толко и толко шипинг за Србију - јесте, јел би цена била толко и толко-јесте кажу они, ЕНДЕ-АУФИДЕРЗЕН''

Све је лепо и културно протекло, изузев превисоког ''шипинга'' за Србију...

...али, дапаче!!!

Тамо лепо пише:
- цена Флајт Система Г-940 = 299Е
- шипинг код Ј (за Србију) = 113Е
- све укупно = 412Е
- рок испоруке +/- 4 дана !!!

...не будем лењ па им поставим питање тј. и-мејл, чисто да проверим рачуницу: ''јел толко и толко шипинг за Србију - јесте, јел би цена била толко и толко-јесте кажу они, ЕНДЕ-АУФИДЕРЗЕН''

Све је лепо и културно протекло, изузев превисоког ''шипинга'' за Србију...

A meni nisu hteli ni da odgovore, mozda sam previse pitao? :)

:(
U Svajcarskoj je G940 237 EUR-a, prijatelj od mog prijatelja dolazi u novembru iz Svajcarske i ako do tad nista ne uradim on mi donosi.

Nazad
Vrh Dno