Hvala jos jednom, Zoki. Super ovo izgleda. Ja takodje prelazim sa D-sub 22ojke tako da verujem da cu biti prezadovoljan kvalitetom slike ali i ostrinom fontova uprkos velicini dijagonale.
Па могуће је ако лаптоп има HDMI улаз али је вероватноћа за то 0,001% јер лаптопови углавном имају HDMI излаз. Не кажем да је немогуће и да не постоји али се не сећам да сам то негде видео. Ако стварно има улаз, онда је потребан само кабл.Јел постоји могућност да се монитор/екран лаптопа користи као тв?Сестра је узела SBB D3GO кабловску, али нема одговарајући тв па нмже да гледа ништа. Има лаптоп који има HDMI улаз, али шта да урадим да би се канали приказивали на монитору, ако је то уопште могуће?
kladim se da je taj HDMI 100% Out,znaci zaboravi na uvoz slike preko njega....a i nisam jos naisao na laptop koji ima HDMI In....Јел постоји могућност да се монитор/екран лаптопа користи као тв?Сестра је узела SBB D3GO кабловску, али нема одговарајући тв па нмже да гледа ништа. Има лаптоп који има HDMI улаз, али шта да урадим да би се канали приказивали на монитору, ако је то уопште могуће?
Zbog pada cena ova opcija lcd tv kao pc monitor deluje primamljivo, zanima me od sadasnjih aktuelnih 32" modela, 1920x1080 rezolucije, koji od njih ispunjavaju sve zahteve da se mogu koristiti kao gaming PC monitor ( odziv/input lag, pixel mapping 1:1, chroma 4:4:4 ), uz to da taj model nudi u svakom primerku isti panel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari