Šta je novo?

Live - Outlook.com Iskustva

presretach

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2008
Poena
360
Pozdrav,
da li je neko probao live outlook?

Pošto imam više e-mail naloga (ispunio sam kvotu na gmail-u) rešio sam da isprobam Outlook pa bih voleo da čujem Vaša mišljenja.
Za sad ništa spektakularno, naravno nema aplikacije za Android...

Koju kvotu na gmail-u? Google Apps mail?

Ako ti treba Android aplikacija prvenstveno zbog push-a, mislim da Outlook.com dozvoljava ActiveSync push podrsku za free naloge, pa mozes da koristis Email app i biras Microsoft Exchange/ActiveSync kad kreiras account umesto IMAP/POP.
Tako je podrzana i sinhronizacija, kontakti, kalendar, itd.

Poslednja izmena:
10 GB je kvota, mora da nikad ne brise poruke, vec samo arhivira.

Nisam se lepo izrazio, imam vise e-mail naloga sa vise (svojih) domena zbog SPAM poruka prebacio sam ih na gmail. Ukratko imam jedan gmail nalog i na njega "nakaceni" drugi mejlovi.
Gmail dozvoljava valjda max 8 ili 10 (nisam sad siguran) mejlova da se "implementira".
Tako da sam mejlove koji su mi manjeg prioriteta prebacio sam na Outlook i za sad je ok.

lep izgled, lep raspored, fine funkcije...

ali u radu bagovito, sporo, šalje mejl pola minuta, to je moje lično iskustvo - vrlo loše.
ne preporučujem, za mene mail je yahoo!

Nisam se lepo izrazio, imam vise e-mail naloga sa vise (svojih) domena zbog SPAM poruka prebacio sam ih na gmail. Ukratko imam jedan gmail nalog i na njega "nakaceni" drugi mejlovi.
Gmail dozvoljava valjda max 8 ili 10 (nisam sad siguran) mejlova da se "implementira".
Tako da sam mejlove koji su mi manjeg prioriteta prebacio sam na Outlook i za sad je ok.

"Zar ne mozes na neki od podnaloga (koji proverava glavni nalog) da stavis neki podnalog?"

Outlook.com mi radi dobro. Kad naprave u njemu podrsku za "podnaloge" za IMAP, verovatno cu nakaciti gmail na njega...

Izvodljivo je, samo previše gimnastike (ovo sa podnalozima).

Vrh Dno