Šta je novo?

Live Messenger pitanje

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Da li su podešavanja Live Messengera globalna? U prevodu, ako na jednom računaru podesim msgr kako hoću, pa se na drugom računaru ulogujem, da li će sva podešavanja biti primenjena prema mom profilu ili ne?

Nisu...Na svakom racunaru se razlikuju...Jedino kada se ulogujes vidis sve prijatelje sa liste sa bilo kog racunara....

Hvala na odgovoru.

IMam i ja jedno pitanje... Non stop mi se otvaraju chat prozori u kojima mi pishu neke internet adrese (spam)... To mi sigurno ne shalju ti ljudi za koje mi se otvori prozor... Da li je to neki virus koji je kod mene na kompjuteru ili kod dotichnih osoba? Buni me to shto su te osobe offline kada meni stigne ta spam poruka... Inache imam kaspersky (licenciran)

To je virus (ili neko drugo maliciozno čudo) na kompjuterima tih ljudi. Nemoj da klikćeš na te linkove.

IMam i ja jedno pitanje... Non stop mi se otvaraju chat prozori u kojima mi pishu neke internet adrese (spam)... To mi sigurno ne shalju ti ljudi za koje mi se otvori prozor... Da li je to neki virus koji je kod mene na kompjuteru ili kod dotichnih osoba? Buni me to shto su te osobe offline kada meni stigne ta spam poruka... Inache imam kaspersky (licenciran)

kod njih je virus ne kod tebe.
A sto su offline mogu ja da stavim appear offline i da ti saljem poruke 🙂

par puta je i meni stizalo poruka od par ljudi, kao link za neku fotku tipa www.neshtonesto.com/neshtonesho/pic32.jpg i onda u sledecjem redu "HAHA!! 🙂"
u momentui kako to dobijemm, ljudi odu offline

link naravno ne otvara snikakvu sliku nego sajt sa prvom stranom identichnom kao msn kad upisujete juzer i pass...

kontam da ko se zezne i ukuca juzer i pass, automatski postaje zarazen i shalje dalje isto to?!?

Aj sto postaje zarazan nego daje svoj user i pass ko zna kome .

Shto mene smara taj live messenger, a vecina ga koristi. Stalno moram da palim AV....

Postoji gomila sajtova koji vas navode da se ulogujete sa vasim hotmail accountom da bi ste kao videli neki sadrzaj.
U sustini oni tako prikupljaju vase pass i us.name i to koriste da bi se reklamirali, tj program se automatski uloguje u vas profil i vasim prijateljima salje te glupe linkove.

To cete najlakse resiti kada jednostavno promenite pass i nema problema.

Vidis to nisam znao, Dragoslave. Mislio sam da problem nestaje reinstalacijom msn-a a ne menjanjem password-a. Hvala 🙂

ja sam se tako zaleteo na adresu koja mi je iskocila valjda www.whoblocksyou.com
nesto na foru da vidim ko me je blokirao ali sam provalio da je to samo neki glupi sajt koji nema veze sa vezom
ali na kraju, sve je u promeni pass-a

Nazad
Vrh Dno