dexrex je napisao(la):Ustvari,napravio sam 2.1 sistem a imam AC97 zvuk pa me interesuje da li Live5.1 kartica ima izlaz za subwoofer koji mogu softverski podesavati(rezna frekvencija i strmina filtera).Da li ima neka dobra 2.1 kartica sa takvim podesavanjima?![]()
Levi kanal "digital out-a" (naravno u analognom modudexrex je napisao(la):Problem je u tome sto nisam imao prilike da vidim taj Live!5.1 u akciji,tj. od ljudi koje znam niko ne koristi full 5.1.Ono sto sam u stvari hteo da saznam jeste da li postoji poseban (analogni)kanal u 5.1 sistemu za niske frevencije ili je to centralni kanal kome se tek kasnije odvajaju (u pojacalu)niske frekvencije od visih...pokusavam da izbegnem da pravim aktivni filter(niski propust)pred mojim pojacalom za bas.A pojacalo je 100W RMS i steta je da stoji nezaposleno.
jddipqd je napisao(la):Levi kanal "digital out-a" (naravno u analognom modu) je centralni a desni je woofer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari